Connect met gelijkgestemde online ondernemers

Exclusieve mastermind voor ambitieuze online ondernemers die net als jij vanuit vaak of permanent vanuit het buitenland (willen) werken

21

BOLD-members

14

Verschillende landen

37

Expert talks

Uniek

De eerste professionele community voor en door Nederlandstalige online ondernemers die vanuit het buitenland werken waar zowel business als lifestyle centraal staat.

Kwaliteit

Alleen ambitieuze en serieuze ondernemers zijn bereid te investeren in een besloten netwerk. Waardevolle en kwalitatieve nieuwe connecties gegarandeerd 👍🏻

Safe space

Een besloten en veilige omgeving waar jij terecht kunt met al je vragen en/of struggles als online ondernemer vanuit het buitenland zonder dat concurrenten en/of potentiële klanten meelezen 👀

Zij gingen jou voor

BOLD Network is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen. Het ondernemer zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen (...) Omdat de community besloten is en de deelnemers dezelfde kernwaarden hebben heeft Myrthe een veilige omgeving kunnen creëren waar ik me enorm op m'n gemak voel.
Manon van Gaal vanuit Costa Rica
Toen ik op zoek was naar een groep gelijkgestemde online ondernemers, vond ik Myrthe en Bold. Zo fijn om met elkaar (van over de hele wereld) te kunnen sparren, leren en connecten. Een aanrader!
Daniëlle de Jong vanuit Londen
Als zelfstandige doe ik vrijwel alles alleen. Daardoor kreeg ik een eenzijdig perspectief op veel dingen. Een coach is goed maar dat is alsnog 1-op1 en heel erg gericht op jou persoonlijk. Een community zoals BOLD biedt ruimte voor individuele zaken maar het laat je ook meedenken over zaken die niet persoonlijk gerelateerd zijn, maar juist gerelateerd aan andere community leden. Dat is een verrijking voor mijzelf als mens en als ondernemer.
Emile Ruig vanuit Indonesië
De positieve vibe die Myrthe heeft, weet zij als geen ander over te dragen op de rest van BOLD Network. Door de community bewust gesloten te houden, weet Myrthe een veilige omgeving te creëren waar serieuze, ambitieuze ondernemers vrijuit en met respect met elkaar kunnen praten.
Johan Terink vanuit Nederland

Goed geregeld netwerk waarbij je in contact komt met andere Nederlandse ondernemers die in het buitenland wonen en werken! Myrthe regelt goede gastsprekers en heeft een uitstekend platform, waar je alles terug kunt vinden!

Job Willems vanuit verschillende landen in Europa
De accountability van een groep is fijn, maar de concrete hulp en feedback can mensen met andere expertises / ervaringen is pas echt priceless. Alleen de live momenten zouden voor mij de investering al meer dan waard zijn.
Ernst-Jan Buijs vanuit Spanje

Mijn belangrijkste doel was (en is) om op structurele basis met een groep gelijkgestemden in contact te zijn en zowel algemeen als gericht op je business elkaar verder te helpen groeien.

Dit vind ik volledig terug in de community en verder voelt de groep ook heel vertrouwd. En doordat Myrthe iedereen continu betrekt in stappen die gemaakt worden is het ook echt een gezamenlijke richting die we opgaan!

Al met al ben ik dus heel tevreden en kan ik BOLD Network zeker aanraden!

Sander van der Velden vanuit Mexico

Dit is wat je krijgt

Een netwerk van succesvolle remote ondernemers - priceless

Alleen ambitieuze go-getters zijn te vinden in BOLD Network.

BOLD Live Events - t.w.v. €3.000,-

Wekelijkse Live Events met verschillende topics en thema's.

Een greep uit de BOLD Live Events

Co-working Hours

Ontdek wat er op dit moment speelt bij mede-ondernemers, adviseer elkaar en ga aan de slag om de belangrijkste taken van je to do list weg te tikken.

BOLD Speeddate

Verbreed je netwerk of verdiep je huidige connecties door deel te nemen aan de BOLD speeddate. Ontdek de lessons learned en fuck ups van ondernemers zoals jij.

Expert talks

De beste experts uit de markt schuiven aan bij BOLD Network voor verdiepende sessies over een specifiek onderwerp.

BOLD Take Over

Een BOLD-member neemt de call bij BOLD Network over en deelt het in zoals hij / zij wil. Waardevolle lessen voor de ondernemer die de take-over verzorgt en voor alle BOLD-members om van elkaar te leren.

Q&A + Hotseats

Help elkaar verder en deel je expertise tijdens de Q&A en hotseat sessies.

Dit is wat je krijgt

DEDICATED accountability program t.w.v. €2.500,-

Wekelijkse, maandelijkse en per kwartaal accountability program om je privé en business doelen te zetten én te behalen.

SHINE t.w.v. €4.000,-

Kies een of meerdere manieren om jouw business een podium te geven.

SHINE: kies uit een of meerdere opties

BOLD Academy

Alleen als BOLD-member heb je de mogelijkheid om jouw courses en guides aan te bieden in de BOLD Academy.

BOLD Magazine

Alleen als BOLD-member heb je de mogelijkheid om met jouw verhaal in het BOLD Magazine te verschijnen.

BOLD Marketplace

Krijg je eigen spot in de BOLD Marketplace en deel hoe je met jouw expertise andere BOLDIES verder kunt helpen.

BOLD Event

Alleen als BOLD-member heb jij de mogelijkheid om een van de sprekers te zijn tijdens het volgende BOLD Event (voorheen Digital Nomad Summit). 

Dit is wat je krijgt

BOLD Ambassador Program t.w.v. €1.500,-

Meld je aan voor het BOLD Ambassador Program en profiteer van vele extra voordelen (lancering in 2023)

Toegang tot de Library incl. kortingen + alle opnames t.w.v. €2.500,-

Je krijgt toegang tot de Library met groeiende expert talks, courses, guides, templates, resources, exclusieve kortingen. Je krijgt ook nog eens toegang tot alle recordings van de Digital Nomad Summits.

Recordings van alle Digital Nomad Summits met o.a:

Hoe als Digital Nomad omgaan met het systeem? Met Esther Jacobs

Wel / niet uitschrijven in Nederland? Met Anjo Bots

Het stappenplan naar Financiële Vrijheid met Janneke van den Brink

De kracht van kwantumfysica om je droomleven te manifesteren met Eline Haex

Consistente Content Creatie met Claire Babai

Positieve footprint achterlaten met Kim en Sebas Labrie

Een sneak peak van BOLD Network

Als BOLD-member krijg je toegang tot een exclusieve externe omgeving waar alles overzichtelijk terug te vinden is. Leg eenvoudig contact met andere BOLDIES door ze een DM te sturen binnen de besloten omgeving. BOLD Network is ook te makkelijk te volgen op je smartphone door gebruik te maken van de app.

Tijd om een keuze te maken

Klaar om te groeien? Meld je aan bij BOLD Network

Beste keuze

12 maanden

€4.000,-
3200
Je bespaart 20%
 • Netwerk van succesvolle remote ondernemers - priceless
 • Toegang tot BOLD Live Events t.w.v. €3.000,-
 • DEDICATED accountability Program t.w.v. €2.500,-
 • SHINE t.w.v. €4.000,-
 • BOLD Ambassador Program t.w.v. €1.500,-
 • Toegang tot de groeiende Library t.w.v. €2.500,-
 • Totale waarde €13.500,- p/j
Interesse 

6 maanden

2000
 • Netwerk van succesvolle remote ondernemers - priceless
 • Toegang tot BOLD Live Events t.w.v. €3.000,-
 • DEDICATED accountability Program t.w.v. €2.500,-
 • SHINE t.w.v. €4.000,-
 • BOLD Ambassador Program t.w.v. €1.500,-
 • Toegang tot de groeiende Library t.w.v. €2.500,-
 • Totale waarde €13.500,- p/j
Interesse 
Ik ben sinds een aantal maanden lid van BOLD Network en dit is éxact wat ik nodig heb! Myrthe heeft een geweldige community opgezet van gelijkgestemden van (tijdelijk) in het buitenland werkende mensen. Je kunt hier deelnemen aan interessante masterclasses of workshops van externe sprekers, samen werken tijdens co-working uren maar ook persoonlijke dingen delen. Ik ben heel blij dat ik hier lid van geworden ben!
Daniëlle Bom vanuit Thailand

Voordat je lid wordt van BOLD Network is het belangrijk om te bepalen of wij de juiste match zijn

Een van de belangrijkste pijlers van BOLD Network is dat het een safe space is waar je alles kunt delen. Dat is onmogelijk als er continue een stroom is van toekomstige BOLD-members die even een maandje gratis komen proberen. Dat is daarom NIET mogelijk...

Daarom is er speciaal voor toekomstige BOLD-members de Open Door Session in het leven geroepen. 

Claim hieronder jouw gratis ticket 👇🏻

Is dit wel voor mij? Want ik...

Woon je nog niet in het buitenland? Twijfel je of het ook wel voor jouw 'type' ondernemers is? Twijfel je of je voldoet aan de omschrijving van 'succesvolle online ondernemer' ? Snap ik! Iedere situatie is anders en dat is lastig om te bepalen. Vraag daarom de BOLD Ticket aan voor een gratis Open Door Session. De antwoorden op de vragen waar je nu mee zit worden daarmee vanzelf beantwoord.

Waarom zal ik mij nu aanmelden?

BOLD Network groeit continue, daarmee ook de investering. In 2023 zal de investering doorgroeien naar 5.000 euro per jaar excl btw. Meld je daarom nu aan voor de gratis BOLD ticket om in te stappen tegen de huidige investering.

Is de investering prijsvast?

Ja, je lidmaatschap bij BOLD zal nooit verhogen zolang je lid blijft.

Wat gebeurt er als ik een BOLD Ticket aanvraag?

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Je wordt op de hoogte gehouden van de komende Open Door Session in BOLD Network. Na de sessie heb je een call met de Founder Myrthe of met een van de BOLD members om samen te bepalen of je definitief instapt in BOLD Network of niet. Je zit dus nergens aan vast.

Claim hier jouw unieke BOLD-ticket

Met het BOLD-ticket heb je eenmalig toegang tot een Open Door Session in BOLD Network om te proeven hoe het is om onderdeel te zijn van BOLD Network. Je ontmoet de huidige members en je ontdekt of BOLD Network bij jou past.
50%
BOLD Ticket aanvragen