Join the BOLD Academy

Dé groeiende Academy voor en door ambitieuze online ondernemers die vanuit het buitenland (willen) werken die bereidt zijn BOLD moves te maken

Roadmap to Success

Als je even vast zit in je leven en/of in je business dan is er maar één manier om er uit te komen: jezelf de juiste vragen stellen. Met de Roadmap duiken we in 8 gebieden van je leven. Je krijgt meer helderheid en duidelijkheid waardoor je snel weer door kunt pakken met je business vanuit de juiste flow.

Van €300,- voor 99 euro

Get your Sh*t done

Stop met uitstellen en ga je dromen en doelen waarmaken! Waarom doe je niet wat je moet doen? Hoe vind je een manier wat bij jou past om wel voor eens en altijd in actie te komen? Om op een relaxte manier je taken af te tikken? Je ontdekt het in Get Your Sh*t Done
Van €200,- voor 47 euro

Digital Nomad Summit #1

Wel of niet uitschrijven in Nederland? En zo ja, hoe werkt dat dan? Hoe manifesteer je je droomleven? Welke stappen kun je nemen om financieel vrij te leven? Hoe zorg je voor een ijzersterke mindset? Ontdek welke top ondernemers jou de antwoorden geven op deze - en nog heel veel meer - vragen en bestel jouw toegang tot alle talks van het eerste Digital Nomad Summit.

Van €200,- voor 47 euro

Digital Nomad Summit #2

Hoe doe je aan menselijke marketing zonder trucjes? Hoe zorg je dat mensen geboeid blijven kijken tijdens jouw online training en ook echt met de lessons learned aan de slag gaan? Hoe zorg je voor een converterende klantreis? Ontdek welke top ondernemers jou de antwoorden geven op deze - en nog heel veel meer - vragen en bestel jouw toegang tot alle talks van het tweede Digital Nomad Summit.

Van €200,- voor 47 euro