BOLD Network - your home away from home

Netwerk voor Nederlandstalige online ondernemers die vaak of permanent vanuit het buitenland werken

Uniek

De eerste en enige community voor en door Nederlandse online ondernemers die vanuit het buitenland werken waar zowel business als lifestyle centraal staat.

Kwaliteit

Alleen ambitieuze en serieuze ondernemers zijn bereid te investeren in een besloten netwerk. Waardevolle en kwalitatieve nieuwe connecties gegarandeerd 👍🏻

Safe space

Een besloten en veilige omgeving waar jij terecht kunt met al je vragen en/of struggles als online ondernemer vanuit het buitenland zonder dat concurrenten en/of potentiële klanten meelezen 👀
BOLD Network is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen. Het ondernemer zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen (...) Omdat de community besloten is en de deelnemers dezelfde kernwaarden hebben heeft Myrthe een veilige omgeving kunnen creëren waar ik me enorm op m'n gemak voel.
Manon van Gaal

BOLD Network = 3 x C

Community: jouw digitale vangnet

Vind je het lastig om diepgaande connecties op te bouwen in het buitenland omdat iedereen op doortocht is? Heb je een off-day omdat je deze week weer niet rustig volgens planning kon werken omdat je visa en/of airbnb stuff moest regelen voor je volgende bestemming? We got you!

Binnen BOLD Network kun je altijd terugvallen op een groep met gelijkgestemden waarbij je niets hoef uit te leggen. Je frustraties en winnings delen en even snel een vraag stellen aan mensen die precies weten waar jij mee te maken hebt is altijd maar 1 klik van je verwijderd.

Connect: ontmoet ambitieuze NL/BE online ondernemers van over de hele wereld

Connect online ondernemers zoals jij tijdens de verschillende live digitale meetings. Denk aan hotseats, co-working sessions, brainstorms en expert talks van de beste experts op gebied van online ondernemen en de remote lifestyle.

Co-creation: groei als ondernemer en als mens

Ontwikkel jezelf door het groeiende aantal courses, whitepapers en handouts binnen BOLD Network. Kom niet alleen halen maar deel ook jouw expertise binnen BOLD (als je dat leuk vind natuurlijk). Zo creeren we samen een grote database van kennis, tools en handvaten voor online ondernemers die wonen en werken vanuit het buitenland. Alles op het gebied van online ondernemen en de remote lifestyle bij elkaar.

Hoe het is om een BOLDIE te zijn

We helpen elkaar

Heb je even een snelle vraag over je webinar, website of administratie? Ben je op zoek naar inside tips voor je volgende bestemming? Gooi het in de groep en help anderen met jouw kennis en ervaring.

We begrijpen elkaar

We hebben allemaal de BOLD move gemaakt om online ondernemer te worden en vanuit het buitenland te werken. We hebben aan een half woord genoeg.

We steunen elkaar

Online ondernemen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je in het buitenland bent. We zijn er voor je om je winnings te vieren maar ook om je te supporten als je er even doorheen zit.

We groeien met elkaar

We zijn ambitieus en leergierig. Ontwikkel jezelf door te leren van externe experts of maak gebruik van alle kennis en know-how binnen het netwerk zelf.

How BOLD was born

Hey 👋🏻 Mijn naam is Myrthe Warmenhoven en op een dag in 2020 zat ik achter mijn laptop in Bali 🌴. Ondanks dat ik een businesscoach had en voldoende (business) vrienden voelde ik mij eenzaam. Ik dacht: ik ben vast niet de enige Nederlandse online ondernemer die zich nu ergens in de wereld alleen en onbegrepen voelt 🤷🏻‍♀️

Zo is BOLD Network ontstaan, een netwerk van Nederlandstalige online ondernemers die de BOLD move hebben gemaakt om online ondernemer te worden én naar het buitenland te vertrekken. 

De missie van BOLD Network is dat alle landen ter wereld vertegenwoordigd zijn binnen het netwerk zodat wij als Nederlandse online ondernemers van over de hele wereld (letterlijk!) onze expertise, kennis en contacten met betrekking tot business én lifestyle met elkaar kunnen delen. Doe je mee?

Als zelfstandige doe ik vrijwel alles alleen. Daardoor kreeg ik een eenzijdig perspectief op veel dingen. Een coach is goed maar dat is alsnog 1-op1 en heel erg gericht op jou persoonlijk. Een community zoals BOLD biedt ruimte voor individuele zaken maar het laat je ook meedenken over zaken die niet persoonlijk gerelateerd zijn, maar juist gerelateerd aan andere community leden. Dat is een verrijking voor mijzelf als mens en als ondernemer.
Emile Ruig

Dit is wat je krijgt

Toegang tot BOLD Network

Deel wie je bent en wat je doet zodat anderen jou eenvoudig weten te vinden. Vind je accountability buddy, maak contact met andere members van over de hele wereld en zie waar ze wonen en wat ze doen. Ook kun je eenvoudig zien wie bij jou in de buurt is zodat je eventueel in real life kunt afspreken.

Toegang tot BOLD Events

Volg de online BOLD events zoals de co-working calls, workshops, brainstorms, vrijmibo's, hotseats, BOLD take overs en expert talks. Alle calls kun je terugkijken. Zo heb je al gelijk verschillende expert talks terugkijken van bijvoorbeeld Myrthe de Groot over vastgoed of Anjo Bots over belastingadvies voor Digital Nomads.

Toegang tot BOLD Business Academy

Groeiend aantal courses, worksheets, templates en handouts over opstarten, opschonen en opschalen van je remote business zoals strategie, finance, sales, marketing, content creatie en social media en handige tools en programma's.

Toegang tot BOLD Lifestyle

Groeiend aantal courses, worksheets, templates en handouts over alles om lekker in je vel te zitten als online ondernemer in het buitenland zoals alles over time management en productiviteit, mindset en motivatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, reizen en de digital nomad lifestyle en waardevolle boeken, courses, podcasts en documentaires.

BONUS: Toegang tot Digital Nomad Summit

Alleen als BOLD Member krijg je toegang tot de opnames van het Digital Nomad Summit met sprekers als Esther Jacobs, Carlijn Ottens, Naomi Vlietman, Martijn van den Berg, Isabelle Feteris, Anjo Bots, Janneke van den Brink, Michelle de Mol, Kim Buining, Tessa de Jong, Dzanella Tihic en Myrthe Warmenhoven

De positieve vibe die Myrthe heeft, weet zij als geen ander over te dragen op de rest van BOLD Network. Door de community bewust gesloten te houden, weet Myrthe een veilige omgeving te creëren waar serieuze, ambitieuze ondernemers vrijuit en met respect met elkaar kunnen praten.
Johan Terink
De accountability van een groep is fijn, maar de concrete hulp en feedback can mensen met andere expertises / ervaringen is pas echt priceless. Alleen de live momenten zouden voor mij de investering al meer dan waard zijn.
Ernst-Jan Buijs

Ontdek of BOLD Network bij jou past

Laten we met elkaar kennismaken tijdens een korte call. Graag horen wij van jou wie je bent, wat je doet en waarom je geïnteresseerd bent in BOLD Network. Tegelijk kunnen wij eventuele vragen die je hebt over BOLD Network beantwoorden.