Your home away from home

Zet jezelf op de wachtlijst en wees als EERSTE op de hoogte wanneer de deuren van BOLD Network weer open gaan. 


Krijg toegang tot een exclusief en uniek netwerk van ambitieuze online ondernemers van over de hele wereld.

Save your seat

Uniek

De eerste professionele community voor en door Nederlandse online ondernemers die vanuit het buitenland werken waar zowel business als lifestyle centraal staat.

Kwaliteit

Alleen ambitieuze en serieuze ondernemers zijn bereid te investeren in een besloten netwerk. Waardevolle en kwalitatieve nieuwe connecties gegarandeerd 👍🏻

Safe space

Een besloten en veilige omgeving waar jij terecht kunt met al je vragen en/of struggles als online ondernemer vanuit het buitenland zonder dat concurrenten en/of potentiële klanten meelezen 👀
BOLD Network is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen. Het ondernemer zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen (...) Omdat de community besloten is en de deelnemers dezelfde kernwaarden hebben heeft Myrthe een veilige omgeving kunnen creëren waar ik me enorm op m'n gemak voel.
Manon van Gaal

BOLD Network = 3 x C

Community: jouw digitale vangnet

Vind je het lastig om diepgaande connecties op te bouwen in het buitenland omdat iedereen op doortocht is? Heb je een off-day omdat je deze week weer niet rustig volgens planning kon werken omdat je visa en/of airbnb stuff moest regelen voor je volgende bestemming? We got you!

Binnen BOLD Network kun je altijd terugvallen op een groep met gelijkgestemden waarbij je niets hoef uit te leggen. Je frustraties en winnings delen en even snel een vraag stellen aan mensen die precies weten waar jij mee te maken hebt is altijd maar 1 klik van je verwijderd.

Connect: ontmoet ambitieuze NL/BE online ondernemers van over de hele wereld

Connect online ondernemers zoals jij tijdens de verschillende live digitale meetings. Denk aan hotseats, co-working sessions, brainstorms en expert talks van de beste experts op gebied van online ondernemen en de remote lifestyle.

Co-creation: groei als ondernemer en als mens

Ontwikkel jezelf door het groeiende aantal courses, whitepapers en handouts binnen BOLD Network. Kom niet alleen halen maar deel ook jouw expertise binnen BOLD (als je dat leuk vind natuurlijk). Zo creeren we samen een grote database van kennis, tools en handvaten voor online ondernemers die wonen en werken vanuit het buitenland. Alles op het gebied van online ondernemen en de remote lifestyle bij elkaar.

Hoe het is om een BOLDIE te zijn

We helpen elkaar

Heb je even een snelle vraag over je webinar, website of administratie? Ben je op zoek naar inside tips voor je volgende bestemming? Gooi het in de groep en help anderen met jouw kennis en ervaring.

We begrijpen elkaar

We hebben allemaal de BOLD move gemaakt om online ondernemer te worden en vanuit het buitenland te werken. We hebben aan een half woord genoeg.

We steunen elkaar

Online ondernemen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je in het buitenland bent. We zijn er voor je om je winnings te vieren maar ook om je te supporten als je er even doorheen zit.

We groeien met elkaar

We zijn ambitieus en leergierig. Ontwikkel jezelf door te leren van externe experts of maak gebruik van alle kennis en know-how binnen het netwerk zelf.
Ik ben sinds een aantal maanden lid van BOLD Network en dit is éxact wat ik nodig heb! Myrthe heeft een geweldige community opgezet van gelijkgestemden van (tijdelijk) in het buitenland werkende mensen. Je kunt hier deelnemen aan interessante masterclasses of workshops van externe sprekers, samen werken tijdens co-working uren maar ook persoonlijke dingen delen. Ik ben heel blij dat ik hier lid van geworden ben!
Daniëlle Bom

How BOLD was born

Hey 👋🏻 Mijn naam is Myrthe Warmenhoven en op een dag in 2020 zat ik achter mijn laptop in Bali 🌴. Ondanks dat ik een businesscoach had en voldoende (business) vrienden voelde ik mij eenzaam. Ik dacht: ik ben vast niet de enige Nederlandse online ondernemer die zich nu ergens in de wereld alleen en onbegrepen voelt 🤷🏻‍♀️

Zo is BOLD Network ontstaan, een netwerk van Nederlandstalige online ondernemers die de BOLD move hebben gemaakt om online ondernemer te worden én naar het buitenland te vertrekken. 

De missie van BOLD Network is dat alle landen ter wereld vertegenwoordigd zijn binnen het netwerk zodat wij als Nederlandse online ondernemers van over de hele wereld (letterlijk!) onze expertise, kennis en contacten met betrekking tot business én lifestyle met elkaar kunnen delen. Doe je mee?

Als zelfstandige doe ik vrijwel alles alleen. Daardoor kreeg ik een eenzijdig perspectief op veel dingen. Een coach is goed maar dat is alsnog 1-op1 en heel erg gericht op jou persoonlijk. Een community zoals BOLD biedt ruimte voor individuele zaken maar het laat je ook meedenken over zaken die niet persoonlijk gerelateerd zijn, maar juist gerelateerd aan andere community leden. Dat is een verrijking voor mijzelf als mens en als ondernemer.
Emile Ruig

Dit is wat je krijgt

Toegang tot BOLD Network

Deel wie je bent en wat je doet zodat anderen jou eenvoudig weten te vinden. Vind je accountability buddy, maak contact met andere members van over de hele wereld en zie waar ze wonen en wat ze doen. Ook kun je eenvoudig zien wie bij jou in de buurt is zodat je eventueel in real life kunt afspreken.

Toegang tot BOLD Events

Volg de online BOLD events zoals de co-working calls, workshops, brainstorms, vrijmibo's, hotseats, BOLD take overs en expert talks. Alle calls kun je terugkijken. Zo heb je al gelijk verschillende expert talks terugkijken van bijvoorbeeld Myrthe de Groot over vastgoed of Anjo Bots over belastingadvies voor Digital Nomads.

Toegang tot BOLD Business Academy

Groeiend aantal courses, worksheets, templates en handouts over opstarten, opschonen en opschalen van je remote business zoals strategie, finance, sales, marketing, content creatie en social media en handige tools en programma's.

Toegang tot BOLD Lifestyle

Groeiend aantal courses, worksheets, templates en handouts over alles om lekker in je vel te zitten als online ondernemer in het buitenland zoals alles over time management en productiviteit, mindset en motivatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, reizen en de digital nomad lifestyle en waardevolle boeken, courses, podcasts en documentaires.

BONUS: Toegang tot Digital Nomad Summit

Alleen als BOLD Member krijg je toegang tot de opnames van het Digital Nomad Summit met sprekers als Esther Jacobs, Carlijn Ottens, Naomi Vlietman, Martijn van den Berg, Isabelle Feteris, Anjo Bots, Janneke van den Brink, Michelle de Mol, Kim Buining, Tessa de Jong, Dzanella Tihic en Myrthe Warmenhoven

Een kleine greep uit de Expert talks in BOLD Network

Anjo Bots

Wel of niet uitschrijven in Nederland? Hoe dan en wat moet je verder allemaal regelen? Anjo geeft belastingadvies voor digital nomads en exclusief bij BOLD Network gaan we de diepte in en vertelt ze ons alles ins- en outs om onze zaken op de juiste manier te regelen.

Alex van der Werf

Werken funnels, aftellers en andere marketingtrucjes in 2022 nog wel? Alex van der Werf deelt met ons hoe we een meer menselijke vorm van marketing kunnen toepassen in onze online business vanuit oprechte interesse en connectie.

Michelle de Mol

Als online ondernemers in het buitenland kan je er niet om heen dat je soms tegen jezelf aanloopt. Waarom doe ik dit ook al weer? En hoe ga je om met een dipje? Met een omgeving die niet begrijpt? En met het verliezen van contacten in Nederland? Michelle is psycholoog voor Digital Nomads en praat ons bij wat we het beste kunnen doen.

Saskia Mardi

Als online ondernemer maken we ons bedrijf onnodig moeilijk. Saskia woont op Bali en is business minimalist. In de expert talk deelt ze met ons hoe je jouw bedrijf clean en overzichtelijk houdt zodat je niet verzand in dingen die er niet te doen maar focus houdt op hetgeen wat je wilt bereiken.

Frank Deuring

Misschien ken je Frank als auteur van het boek Superfalen. Hij helpt bedrijven en ondernemers met beter omgaan met fouten. Tijdens de BOLD expert talk deelt hij met ons wat we het beste kunnen doen op het moment dat je wel door de grond kunt zakken wanneer je een fout hebt gemaakt.

Ernst-Jan Buijs

Hoe zorg je dat je volgers, websitebezoekers en e-mailsubscribers op de link klikken die jij deelt? Hoe zorg je er voor dat je jouw aanbod zo presenteert dat jouw leads vliegensvlucht met een lach op hun gezicht op jouw koop-button klikken? Ernst-Jan is o.a. mede-eigenaar van de ConversieClub en geeft binnen BOLD een workshop Communiceren voor Conversie.

Een sneak peak van BOLD Network

FAQ BOLD Network

Wat maakt BOLD Network anders dan een andere community?

BOLD Network is het eerste en enige professionele netwerk voor Nederlandstalige online ondernemers die vanuit het buitenland werken of dat op de korte termijn willen doen.

Kan ik een maand gratis proberen?

Daar gaan we eerlijk in zijn. Nee, dat is niet mogelijk. BOLD Network kenmerkt zich als een safe space. Een besloten online omgeving waar je je vrij voelt om te delen waar je als online ondernemer vanuit het buitenland tegenaan loopt. Zowel op business- als op persoonlijk vlak. Wanneer potentiële members met alles mee kunnen lezen gaat het ten koste van de safe space. Om te ontdekken of BOLD Network iets voor jou is kun je een gratis BOLD Call plannen onderaan deze pagina.

Hoe weet ik BOLD Network is wat ik zoek?

Voordat je eventueel toegang krijgt tot BOLD Network heb je eerst nog een gesprek met de founder Myrthe Warmenhoven. Samen kijken jullie waar jij naar op zoek bent en of BOLD Network bij jou past. Mocht Myrthe het idee hebben dat BOLD (nog) niet is wat jij op dit moment nodig hebt dan zal ze je doorverwijzen naar een van de experts en professionals in haar netwerk zodat je na het gesprek sowieso verder kunt en nieuwe inzichten hebt opgedaan voor jezelf en je bedrijf.

Is BOLD Network alleen voor vrouwen?

Nee, BOLD Network is er voor iedere online ondernemer die vanuit het buitenland wilt werken of dat al vaak of permanent doet. Je bent van harte welkom als man, als vrouw en ook als je jezelf niet identificeert met het label 'man' of 'vrouw'. Juist de verschillende perspectieven op het remote leven en het online ondernemerschap maakt dat je van elkaar leert.

Zitten we niet met teveel mensen in één call?

Nee, zodra de groep te groot wordt om een fijn gesprek te voeren (tussen 20 tot 50 man) dan zullen de calls opgesplitst worden zodat er altijd voldoende tijd en ruimte is om deel te nemen aan de gesprekken.

Wat als ik niet bij alle online events aanwezig kan zijn?

Geen probleem! We begrijpen dat je niet altijd overal bij kunt zijn. Daarom kun je zolang je lid bent alle events en expert talks die ooit in BOLD Network zijn geweest op een zelf gekozen moment terugkijken.

Hoe werkt het als ik lid wil worden?

Eerst heb je een gesprek met de founder Myrthe Warmenhoven. Mocht er een match zijn dan zal zij jou een aanbod doen om in te stappen in BOLD Network. Het is alleen mogelijk om per jaar in te stappen.

Wat is het opzegtermijn?

Niets in het leven is voor altijd. Daarom begrijpen wij dat je graag wilt weten hoe het werkt als je BOLD Network ooit weer gaat verlaten. Je kunt opzeggen maximaal één maand voordat het nieuwe jaarabonnement wordt afgeschreven. Je krijgt ruim een maand van te voren een herinnering zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer is BOLD Network NIET voor mij?

BOLD Network is niet voor jou als je: in loondienst bent, als je nog geen online ondernemer bent en als je niet bereid bent om te investeren in een netwerk van ambitieuze groeiende online ondernemers. Het is ook niets voor jou als je alleen maar komt halen of alleen maar komt brengen. Als je lid wilt worden met de intentie om er klanten uit te halen of reclame te maken voor jezelf dan is het ook niet voor jou.

Ik ben een gevorderde ondernemer. Kom ik in een groep van alleen maar startende online ondernemers?

Nee, een voorwaarde om lid te worden van BOLD Network is dat je op dit moment al online ondernemer bent. Alle BOLD members hebben ervaring met ondernemen uiteenlopend van een jaar tot aan meer dan 10 jaar.

Wat is de groei intentie van BOLD Network?

Wanneer je je aansluit bij BOLD Network voor minimaal een jaar dan begrijp ik dat je wilt weten waar BOLD Network naar toe gaat. De founder Myrthe Warmenhoven heeft bewust haar succesvolle coachingsbedrijf achter zich gelaten om zich fulltime op BOLD Network te richten. Haar missie is om BOLD Network vanuit ieder land ter wereld te vertegenwoordigen waarbij de veilige en kleinschalige sfeer van het netwerk behouden zal blijven.

Kan je wat meer vertellen over de huidige members?

Ja zeker! De groep is een mengeling van Nederlandstalige online ondernemers die vaak in het buitenland zijn of permanent in het buitenland wonen. BOLD Network is vertegenwoordigd in Azië, Australië, Europa, Midden-Oosten en Midden-Amerika. Binnen BOLD Network vind je kennisondernemers, experts, professionals, coaches, therapeuten, recruiters, tekstschrijvers en virtual assistents, De leeftijd ligt ongeveer tussen de 28-45 jaar en is een mengeling van mannen (40%) en vrouwen (60%).

Is mijn jaarabonnement van BOLD onderhevig aan prijsstijgingen omdat het network steeds meer waard wordt?

Nee, de prijs waarvoor je instapt bij BOLD Network blijft altijd hetzelfde. Ongeacht toekomstige prijsstijgingen.

Waarom is het belangrijk om nu in te stappen?

BOLD Network wordt iedere dag meer waard doordat de groep van waardevolle en inspirerende members groeit. Daarbij groeit de content van BOLD door nieuwe live events, nieuwe expert talks en nieuwe business- en lifestyle content alles wat interessant en een must is voor online ondernemers in het buitenland. Doordat de waarde van BOLD Network stijgt, stijgt ook de investering om in te stappen in BOLD Network. Als je een maand later instapt kan het zomaar zijn dat de investering voor BOLD Network blijvend is verhoogd.

Wat is de volgende stap?

Enthousiast over BOLD Network? Plan een vrijblijvende BOLD call met founder Myrthe Warmenhoven om te ontdekken of BOLD Network echt bij jou past. Klik op de link hieronder en wie weet spreken je Myrthe snel!

De positieve vibe die Myrthe heeft, weet zij als geen ander over te dragen op de rest van BOLD Network. Door de community bewust gesloten te houden, weet Myrthe een veilige omgeving te creëren waar serieuze, ambitieuze ondernemers vrijuit en met respect met elkaar kunnen praten.
Johan Terink
De accountability van een groep is fijn, maar de concrete hulp en feedback can mensen met andere expertises / ervaringen is pas echt priceless. Alleen de live momenten zouden voor mij de investering al meer dan waard zijn.
Ernst-Jan Buijs

Join the waitlist

De deuren van BOLD Network gaan maar 2x per jaar open

50%
Save your seat
Your information is safe with us