Het BOLD Business Program voor ambitieuze online ondernemers die (vaak) wonen en werken vanuit het buitenland

Een uniek Business Program voor expats, nomads en vanlifers om vanuit eenvoud, focus en rust te groeien naar het volgende level in je online bedrijf, samen met een groep gelijkgestemden met dezelfde mindset, lifestyle en ambities zoals jij

Ja, ik wil toegang 

All-in-one

Alles wat je nodig hebt om te groeien als online ondernemer eenvoudig en makkelijk bij elkaar in een veilige omgeving om je focus te behouden

Nooit meer alleen

Je bent onderdeel van een groep ambitieuze online ondernemers over de hele wereld met dezelfde mindset en lifestyle zoals jij waarbij je aan een half woord genoeg hebt

Behind the basics

De basics van het online ondernemerschap ken je wel. Je wilt alles wat je weet op een authentieke en vooral werkende manier in je leven en je business integreren voor een doorlopende stroom aan klanten en omzet.

Niemand vertelde jou dit over remote online ondernemen 😣

Tegenwoordig is het het grootste probleem voor ambitieuze online ondernemers zoals jij dat je doorlopend overspoelt wordt met alles wat mogelijk is.

😒 Een cursus hier om meer omzet uit Instagram te trekken

😒 Groepscoaching daar om je droomleven te manifesteren

😒 Ik kan nog wel even doorgaan maar je weet zelf wel welke zin en onzin je online voorbij ziet komen. Dit alles voor honderden en duizenden euro's. 


Deze online programma's, coachingstrajecten of seminars zijn tijdelijk wat automatisch zorgt voor een TIJDELIJKE opleving in je energie.


Vaak kom je in een groep terecht met online ondernemers die als doel hebben om voor onbepaalde tijd in het buitenland te wonen en werken. 

Maar wat nu je dit al maanden of zelfs jaren doet?

Bij wie kan jij terecht met jouw uitdagingen en problemen?


Terwijl veel beginners nog denken  (of hopen) dat al je problemen als sneeuw voor de tropische zon verdwijnen in het buitenland...


Weet jij inmiddels dat je met onze inspirerende (maar niet altijd makkelijke) levensstijl er juist ook genoeg uitdagingen bij krijgt .


Alles bij elkaar zorgt voor de dodelijke combinatie van een gevoel van overwhelm, uitstelgedrag en het verliezen van focus waardoor groei in je bedrijf (en in je omzet 😰) uitblijft...


Misschien zelfs wel met continue overdenken en lichtelijke paniekaanvallen tot gevolg.


Allemaal in je eentje aan de andere kant van Europa of zelfs aan de andere kant van de wereld.


Terwijl familie, vrienden, klanten en volgers in Nederland naar jou kijken alsof jouw leven helemaal voor elkaar hebt...


Little do they know - maarja, dat ga je natuurlijk niet vertellen 🙊


Waar zijn nu alle online programma's, business coaches en groepsprogramma's die jou als online ondernemer met deze specifieke levensstijl hiermee helpen?  *stilte*


No worries, I got you back...


Maar wel op unieke manier dat je nog nooit eerder gezien hebt...

Dit heb je nog niet eerder gezien

Met onze dynamische en avontuurlijke levensstijl is het belangrijker dan ooit dat je in je business zorgt voor rust. 


Hap-snap cursussen en tijdelijke trajecten zorgen voor vluchtige energie en onrust. Daarbij raak je ook nog eens overwhelmed met alles wat je nog meer 'moet' doen, bovenop alles wat je al wist. 


Je hebt NIET meer informatie nodig want het probleem is juist dat je te veel weet.

Je hebt GEEN massive leap nodig  (want je hebt al bewezen dat je daartoe in staat bent) maar juist kleine stappen en kleine tweaks waarvan je weet dat je het makkelijk en consistent volhoudt.


Wat als je jezelf en je bedrijf structureel 1% verbetert ten opzichte van de dag of maand hiervoor?

Samen met een vaste groep gelijkgestemden die jou, je business en je lifestyle door en door begrijpen waarbij je aan een half woord genoeg hebt?


Wat doet dat voor je omzet?

Wat doet dat voor je mentale rust?

Wat doet dat voor je levensgeluk?


Reken voor eens en altijd af met overwhelm, uitstelgedrag en een verlies van focus door stap voor stap je online bedrijf te laten groeien op een manier dat werkt én bij jou past.


Terwijl je tegelijkertijd ook nog eens profiteert van een netwerk van gelijkgestemden die net als jij wonen en werken vanuit het buitenland waaruit interessante inzichten en (betaalde!) samenwerkingen ontstaan.


Je bepaalt zelf hoelang je toegang krijgt #vrijheid

Hoe langer, hoe meer resultaten, meer omzet, meer diepgaande connecties met gelijkgestemden en vooral: meer rust en focus.

"In het buitenland vind ik het soms best lastig om gemotiveerd aan mijn bedrijf te blijven werken. Bovendien miste ik gelijkgestemden om mij heen.


De boodschap van BOLD Network sprak mij direct aan. Ik stapte gelijk in, nog voordat BOLD Network officieel van start was gegaan. Ik heb hier geen moment spijt van gehad."

Sophie Avis - Technisch VA vanuit Spanje

Daar zat ik dan op Bali, living the dream maar eenzamer dan ooit

Laat in de avond - want tijdsverschil - klapte ik mijn laptop dicht na verschillende 1:1 calls met klanten. Ik was kapot en ik raakte in paniek bij het zien van mijn overvolle agenda voor de rest van de week. Als dit het leven is van een 'succesvolle' online ondernemer op Bali, dan hoef ik het niet.

Ik was benieuwd hoe anderen het deden

Hey, mijn naam is Myrthe en geboren in 1988 in Haarlem. Ik neem je mee naar 2019 toen ik als online businesscoach woonde en werkte vanaf Bali. Een volle agenda met klanten en living the dream zoals je bij alle Bali influencers online voorbij ziet komen. Stiekem voelde ik mij eenzaam en ongelukkig. De hele avond was het fijn met mijn klanten in Zoom maar vanaf het moment dat ik mijn laptop dichtklapte, was ik ineens alleen in het midden van de nacht - letterlijk aan de andere kant van de wereld. Dag in en dag uit, week na week. 


De business coach in Nederland die mij destijds begeleidde (een traject van 20.000 euro voor 6 maanden - don't ask me why), begreep mijn visie en levensstijl niet waardoor ik mij nog eenzamer voelde. Aan uitnodigingen voor live events, fysieke boeken en kerstpakketten die alsnog naar mijn Nederlandse adres werden gestuurd, had ik op Bali ook niks aan. Ik zocht naar een netwerk van Nederlandstalige online ondernemers waar ik wel wat aan had om onze kennis, ervaringen en expertise met elkaar te delen. Ik kon niets vinden dus besloot het zelf te starten.


Fast forward: vanaf 2020 woon ik permanent op Bali. Vanaf dat moment is 'toevallig' ook BOLD Network officieel van start gegaan. In plaats van online ondernemers helpen om ook de stap naar het buitenland te maken, help ik nu online ondernemers die de daad al bij het woord hebben gevoegd. Alles voor de groei voor je online bedrijf eenvoudig en makkelijk bij elkaar, inclusief een warm en hecht netwerk van gelijkgestemden van over de hele wereld. Zodat jij je hopelijk nooit hoeft te voelen, zoals ik destijds deed.

In het BOLD Business Program komen ambitieuze online ondernemers van over de hele wereld samen

Nooit meer alleen

Een groep van gelijkgestemden waar je een duurzame band mee opbouwt die je mindset en levensstijl volledig begrijpen. Altijd slechts een paar klikken van je vandaan.

Rust

Courses, roadmaps, inspirerende online events en een waardevol netwerk - alles wat je nodig hebt voor de groei van je online onderneming bij elkaar in een veilige en besloten omgeving. 

Focus

Werk iedere maand - met elkaar - aan een specifiek project binnen je bedrijf. Waar sta je over één jaar als je dit consequent doet? Het enige wat je hoeft te doen is aanschuiven en meedoen.

Omzetstijging

Verhoog je omzet door nieuwe inzichten, door concrete strategieën en stappenplannen toe te passen of door nieuwe (betaalde!) samenwerkingen die spontaan ontstaan tussen members.

Zeg vaarwel tegen de studentikoze houtje-touwtje digital nomad in jezelf

Het gaat niet om elke keer iets nieuws beginnen maar hetgeen wat je hebt steeds verbeteren. 

Kijk maar naar topsporters. Zij kiezen een specialisatie en blijven hun skills jarenlang verbeteren tot in perfectie.

Dit doen zij binnen een veilige omgeving met de beste coaches samen met gelijkgestemden die met hetzelfde bezig zijn.


Waar is jouw safe space met gelijkgestemden die je mindset, levensstijl en ambities volledig begrijpen?

Juist omdat jij als remote online ondernemer letterlijk huis en haard hebt achtergelaten, is onderdeel zijn van een safe space met gelijkgestemden nog belangrijker dan voor ondernemers die 'gewoon' in Nederland zijn.

Als je jezelf herkent in ambitieuze doelen stellen - net zoals topsporters doen - dan wordt het tijd dat je er ook naar gaat gedragen. Neem jezelf en je ambities serieus.


Zeg de studentikoze houtje-touwtje digital nomad met een middelmatige omzet vaarwel - die tijd hebben we gehad - 

Omarm nu de ambitieuze, professionele en wereldse remote online ondernemer inside of you 🔥


Laten we kijken hoe andere remote online ondernemers BOLD Network ervaren 👇🏻

Een aantal reacties van members die jou voor gingen

Voor wie is de BOLD Business Program geschikt?

Waarschijnlijk begin je het al door te krijgen.... Dit is geen standaard online programma of coachingstraject.

Het is een way of living.

Ik wil ambitieuze online ondernemers die in het buitenland wonen en werken samenbrengen om een duurzame band op te bouwen en elkaar te versterken en supporten in onze business- en persoonlijke groei. Op die manier vergroten we onze omzet en impact - een unieke formule die zich ontelbare keren binnen BOLD Network heeft bewezen.

Maar dit is alleen voor online ondernemers die op dezelfde positieve manier in het leven staan zoals ik en de andere members

Daarom heb ik een aantal criteria hieronder staan waar mijn ideale BOLD Business Program member aan voldoet.

Waar ik naar op zoek naar ben is:


✅ Online ondernemers (vooral b2b maar b2c kan ook)

✅ Vaak of permanent in het buitenland wonen of dat minimaal een jaar hebben gedaan

✅ Je ziet jezelf als expat, nomad of als vanlifer

✅ Je hebt een groei mindset en je bent leergierig

✅ Je hebt een schaamteloze ambitie met je bedrijf

✅ Je bent eerlijk, recht door zee en respectvol

✅ Je staat open en positief in de wereld

✅ Je hebt een hoog bewustzijn

 ✅ Je bent optimistisch

✅ Een trackrecord van BOLD moves hebben en daar nog lang niet mee klaar zijn

✅ Je hebt de mogelijkheid om investeringen te doen

✅ Je neemt verantwoordelijkheid voor je situatie

✅ Je wilt veranderingen zien in je leven

✅ Je bent opzoek naar rust en focus om je bedrijf verder te laten groeien

✅ Je verlangt naar een duurzame groep van gelijkgestemden waarin je schaamteloos jezelf kan zijn

  ✅ Maar het allerbelangrijkste… je bent coachbaar.


Als je deze eigenschappen niet hebt, of hier niet aan wilt werken… 

Dan is de BOLD Business Program niets voor jou.


Ik ben hier om samen met jou je omzet, online zichtbaarheid en impact door het dak te laten gaan...

Are you in?


Dit is wat je krijgt als member van de BOLD Business Program

Besloten en veilig netwerk

Je krijgt toegang tot een besloten en veilige omgeving ver weg afleiding van social media. Met de app kun je eenvoudig ieder moment van de dag even inchecken, een event volgen of een course of roadmap erbij pakken.

Gegarandeerde groei

Iedere maand staat een ander thema centraal in relatie tot online ondernemen, remote werken of persoonlijke ontwikkeling. Doe mee met de maandelijkse challenges om consistent en structureel aan de groei van je bedrijf te werken. Het enige wat je hoeft te doen is aanschuiven en meedoen.

Business Roadmap

Krijg toegang tot de groeiende Business Roadmap met handige mini-cources, stappenplannen en omzet booster roadmaps. Pak het erbij als je specifiek met een bepaald thema binnen je online bedrijf aan de slag wilt.

Verder ontvang je ook nog toegang tot...

Netwerk met ambitieuze remote online ondernemers van over de hele wereld

Do I need to say more? Een veilig netwerk om al je vragen en uitdagingen met elkaar te delen zonder dat je oude baas, nieuwe klant en die ene potentiële lead meelezen. Deel ook jouw kennis en expertise met anderen en wie weet ontstaan er spontaan (betaalde!) samenwerkingen.

Events

Twee keer per maand komen we samen om in gerichte en professioneel gehoste calls aan de slag te gaan met een specifiek thema binnen ons bedrijf. Verder profiteer je van netwerk events, co-workinghours en Q&A's die je ook later nog kunt terugkijken.

Handige Resources

Zo krijg je bijvoorbeeld gratis toegang tot de voorgaande twee Digital Nomads Summits met sprekers als Esther Jacobs, Kim en Sebas Labrie (van 3 op reis) en Dzanella Tihic 

BOLD Bonussen  🎁

Promotion Board

Maak schaamteloze promotie voor je bedrijf, je nieuwste weggever of een bijzondere post op social media waarbij je de support van de BOLDIES kunt gebruiken.

Discounts and perks

Eens een BOLDIE - altijd een BOLDIE. Als huidige BOLD-member profiteer je van nieuwste lanceringen, gratis toegang tot BOLD events en kortingen op de nieuwste online courses voor de groei van je bedrijf.

1:1 BOLD Growth Session
t.w.v. 1000 euro

Ik doe al jaren geen 1:1 coaching meer maar....Alleen als je kiest voor toegang van 12 maanden dan maak je kans op de 1:1 BOLD Growth call waarin ik je 60 minuten persoonlijk verder help met de volgende stappen voor je groei in jouw online bedrijf. Ik bied dit tijdelijk aan omdat ik daar nu ruimte voor heb in mijn agenda, maar dat kan snel veranderen.

Word nu een Boldie - kies je toegang

Tijdelijke toegang

3 maanden

295,-
in totaal
 • Je krijgt toegang voor  3 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers
Veilige keuze

6 maanden

600,-
495,-
in totaal
 • €100+ euro voordeel
 • Je krijgt toegang voor  6 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers
Beste deal

12 maanden

1200,-

795,-

in totaal
 • €400+ euro voordeel
 • Exclusief: maak kans op de 1:1 BOLD Growth Session
 • Je krijgt toegang voor 12 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers

Dit helpt jou verder, of anders een 100% geen-gezeur
30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Het belangrijkste voor mij is dat jij een - meer dan - tevreden member bent van de  BOLD Business Program. Zonder tevreden members kan BOLD Network niet al meer dan drie jaar bestaan.


We zijn allemaal online ondernemers die op bepaalde aspecten in het leven net iets verder zijn dan de ander. Op die manier leren we allemaal van elkaar.


Mocht het toch zo zijn dat je niet tevreden bent, stuur dan simpelweg een mail naar onze klantenservice binnen 30 dagen nadat je toegang kreeg tot de BOLD Business Program. Vraag een volledige terugbetaling aan zonder gedoe.


Niet geschoten is altijd mis!

Het is nu tijd om actie te ondernemen en de volgende stap te nemen om het leven te leven wat je altijd al voor ogen had.

Ik heb een vraag voor jou

Wat als de BOLD Business Program er voor zorgt dat je minimaal één of twee nieuwe klanten aantrekt?

De kans is groot dat je de investering er dan al dubbel en dwars uit hebt... (afhankelijk van de prijzen van je diensten)

Dan heb ik het nog niet eens over alle inzichten en vernieuwde energie die je gaat opdoen...

Inclusief een netwerk van gelijkgestemde remote online ondernemers van over de hele wereld!

Wat is jou dat waard?

Jij hebt een vraag voor mij?

FAQ BOLD Business Program

Hoelang heb ik toegang tot de BOLD Business Program?

Afhankelijk van het membership wat je kiest heb je 3, 6 of 12 maanden toegang.

Wanneer kan ik starten?

Je krijgt toegang vanaf 1 april 2024 zodat je direct profiteert van alle vernieuwingen en bonussen in de BOLD Business Program.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja! Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie nadat je toegang hebt gekregen tot de BOLD Business Program. Als je niet tevreden bent over de Business Roadmap. de challenges, alle events, het waardevolle netwerk met gelijkgestemden van over de hele wereld en alles wat de BOLD Business Program verder biedt dan geef ik je 100% van je geld terug. Stuur simpelweg een mail naar hello@boldnetwork.nl

Kan ik in termijnen betalen?

Je kiest zelf hoelang je toegang wilt tot de BOLD Business Program. Dit kan voor 3 maanden, 6 maanden of voor 12 maanden zijn. Hoe langer je member bent, hoe meer voordeel en ook hoe meer rust en focus om stap voor stap aan je bedrijf te werken midden in een groep van gelijkgestemde online ondernemers.

Gaat de prijs omhoog?

Voor huidige members van de Leadership Mastermind gaat de investering NOOIT omhoog. Als je instapt voor 795 per jaar en je wilt na een jaar verlengen dan blijft de investering voor jou 795 euro per jaar. Ongeacht of de prijs voor nieuwe members in de tussentijd gestegen is (die kans is heel groot).

Wanneer verlopen de bonussen?

Emigreren voor Online Ondernemers t.w.v. 97 euro - verloopt op dinsdag 5 maart om 23:59 uur
Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro - verloopt op zondag 3 maart om 23.59 uur
Online verleiden t.w.v. 555 euro - verloopt op vrijdag 1 maart om 23.59 uur
Maak je kans op de 1:1 BOLD Growth call waarin ik je 60 minuten persoonlijk verder help met de groei van je bedrijf - alleen als je kiest voor minimaal 12 maanden toegang

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor de BOLD Business Program

Na betaling ontvang je de factuur en een bevestiging automatisch in je inbox. Vanaf 01-04-2024 krijg je toegang tot de BOLD Business Program. In de tussentijd hou ik je uiteraard op de hoogte.

Word nu een Boldie - kies je toegang

Tijdelijke toegang

3 maanden

295,-
in totaal
 • Je krijgt toegang voor  3 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers
Veilige keuze

6 maanden

600,-
495,-
in totaal
 • €100+ euro voordeel
 • Je krijgt toegang voor  6 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers
Beste deal

12 maanden

1200,-

795,-

in totaal
 • €400+ euro voordeel
 • Exclusief: maak kans op de 1:1 BOLD Growth Session
 • Je krijgt toegang voor 12 maanden vanaf
  01-04-24
 • Besloten en veilig netwerk (incl app)
 • Maandelijkse thema calls
 • Maandelijkse Challenges
 • Network Events
 • Co-working hours
 • Q&A sessions
 • Toegang tot de Business Roadmap
 • Handige resources
 • Toegang tot Promotion Board
 • Discounts en perks
 • Bonus: Emigreren voor Online
  Ondernemers t.w.v. 97 euro (meld je aan voor 5 maart 2024)
 • Bonus: Van Overwhelm tot Overzicht t.w.v. 197 euro (meld je aan voor 3 maart 2024)
 • Bonus: Online verleiden t.w.v. 555 euro (meld je aan voor 1 maart 2024)
 • Waardevol netwerk van ambitieuze remote online ondernemers