Als online ondernemer in het buitenland heb je te maken met...

 1. Vrienden, familie, klanten en mede-ondernemers die jouw lifestyle niet begrijpen. Je bent op zoek naar online ondernemers die ook vanuit het buitenland wonen en werken die - letterlijk en figuurlijk - dezelfde taal spreken.

 2. Eenzaamheid. Ze zeggen dat het ondernemerschap gelijkstaat aan persoonlijke ontwikkeling in het kwadraat. Wat is het dan wel niet als je dat vanuit het buitenland doet? Je vraagt je af hoe andere ondernemers omgaan met de ups, downs en uitdagingen m.b.t. online ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en de remote lifestyle.

 3. Vluchtige en oppervlakkige connecties. Je weet dat netwerken de #1 manier is om gelijkgestemden te vinden Ên om nieuwe klanten aan te trekken. De connecties die je legt via social media en netwerk events zijn vaak eenmalig, van korte duur en oppervlakkig. Je verlangt naar diepgang en duurzame connecties binnen een veilige vertrouwde omgeving die ieder moment van de dag beschikbaar is.

Meld je nu aan bij de BOLD Community. Het unieke, actieve en groeiende netwerk voor remote online ondernemers wereldwijd (m/v)

Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.

Dit is wat je krijgt

Waardevol Netwerk

Breid nu je netwerk uit met gelijkgestemde remote online ondernemers van over de hele wereld die jouw business Ên levensstijl wel 100% begrijpen. Doe duurzame connecties op zoals nieuwe klanten, samenwerkingen en vriendschappen.

Live Online Events

Connect op een dieper level met de BOLDIES tijdens een van de online netwerk events, Q&A sessies met experts of tijdens een hotseat of mastermind. Inspireer anderen met jouw kennis, expertise en ervaringen en ontvang waardevol advies van andere remote online ondernemers die op bepaalde vlakken verder zijn dan jij.

Verdiepende Tutorials

Verdiepende Tutorials binnen de thema's online ondernemen, remote werken en persoonlijke ontwikkeling. Ontdek hoe andere succesvolle ondernemers hun bedrijf hebben ingericht en professionaliseer stap voor stap jouw processen voor meer rust en overzicht.

Challenges voor Groei

Stretch jezelf uit je comfortzone door aan te haken bij een van de verschillende Challenges. Stop eindelijk met het saboteren in jouw groei en zet - samen met gelijkgestemden - de stappen die nodig zijn.

Accountability

Werk stap voor stap en consistent aan het behalen van je doelen samen met remote online ondernemers die met hetzelfde bezig zijn. Zij houden je scherp en trekken je er doorheen op de momenten dat je door het bomen het bos niet meer ziet.

Handige Handouts

Handige Handouts, CheatSheets en overzichten speciaal afgestemd op remote online ondernemers. Krijg overzicht en inzicht in jouw bedrijf en leven zonder dat je zelf het wiel opnieuw moet uitvinden. Dit zorgt voor rust en hou je ook nog eens tijd over voor andere zaken.

Groeiende BOLD Library

Binnen BOLD vindt je al meer dan 27 uur aan top Expert Talks en verdiepende Tutorials. De groeiende Library speciaal voor remote online ondernemers waar je 24/7 op terug kunt vallen en jouw vragen kunt stellen.

Discounts & Affiliates

Profiteer van unieke kortingen en offers van BOLDIES. Zo krijg je bijvoorbeeld 50% korting op de betaalpagina's van kennis.shop. Dit en nog heel veel meer, exclusief voor jou als member.

Vergroot je Online Zichtbaarheid

Als BOLD Network treden we samen naar buiten waardoor een compleet nieuwe relevante doelgroep jouw naam, gezicht en expertise voorbij zien komen. Wil jij ook een grote groep aan gratis eyeballs op jouw bedrijf? Meld je dan nu aan.

Word nu ook een BOLDIE

Small step

BOLDIE per maand

Nu nog

65

excl. btw per maand
 • Toegang tot het besloten BOLD Network
 • Waardevol netwerk met succesvolle remote online ondernemers wereldwijd
 • Verdiepende Tutorials voor Groei
 • Challenges voor Focus en Actie
 • Online LIVE BOLD events voor Connectie
 • Handige Handouts speciaal voor Remote Online Ondernemers
 • Toegang tot Groeiende BOLD Library
 • Vergroot je Online Zichtbaarheid
 • Discounts en Unieke Affiliate Deals
 • En meer... đŸ‘€
 • Jouw investering is niet onderhevig aan (nabije) toekomstige prijsstijgingen.
 • Alleen toegang op basis van selectie.
 • Maandelijks opzegbaar
Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.
BOLD step

BOLDIE per jaar

Nu nog
650
excl. btw per jaar
 • Toegang tot het besloten BOLD Network
 • Waardevol netwerk met succesvolle remote online ondernemers wereldwijd
 • Verdiepende Tutorials voor Groei
 • Challenges voor Focus en Actie
 • Online LIVE BOLD events voor Connectie
 • Handige Handouts speciaal voor Remote Online Ondernemers
 • Toegang tot Groeiende BOLD Library
 • Vergroot je Online Zichtbaarheid
 • Discounts en Unieke Affiliate Deals
 • En meer... đŸ‘€
 • Jouw investering is niet onderhevig aan (nabije) toekomstige prijsstijgingen.
 • Alleen toegang op basis van selectie.
 • Twee maanden gratis (130 euro korting!)
 • 🎁 CADEAU: Connect Call waarbij je direct gelinkt wordt aan de juiste ondernemers voor een instant energy and money boost âšĄ 
Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.

100% Happy Members Guarantee

Mocht je binnen 30 dagen ontdekken dat de BOLD Community toch niet bij je past dan krijg je 100% van je investering teruggestort. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van BOLD Network doordat alleen ambitieuze, gemotiveerde en positieve remote online ondernemers lid zijn en lid blijven.

FAQ BOLD Network

Wat is BOLD Network?

BOLD Network is een hoogwaardige exclusieve membership community voor succesvolle Nederlandse online ondernemers die van over de hele wereld wonen en werken. BOLD members zijn dÊ expert in hun vakgebied terwijl zij hun ideale lifestyle leven in het buitenland. In BOLD vind je expats, vanlifers en locatie onafhankelijke online ondernemers. Allemaal willen zij hun krachten bundelen, elkaar versterken, groeien en connecten met een selectieve groep gelijkgestemden met dezelfde gedrevenheid en ambitie. BOLD Network bestaat uit de BOLD Community en de BOLD Mastermind.

Wat zijn de vereisten om lid te worden van de BOLD Community?

Je bent een expat, nomad, vanlifer en/of locatie onafhankelijke ondernemer waarbij je permanent of een groot deel van het jaar in het buitenland woont. Je hebt een online bedrijf waarbij je werkt als coach, expert en/of kennisondernemer. Je bent een expert in jouw vakgebied. Je bent grenzeloos ambitieus en werkt aan iets groters dan jijzelf en je vindt het lastig om de juiste gelijkgestemden te ontmoeten met dezelfde ambities en mindset waar je structureel op dieper niveau mee connect

Vertel mij meer over de BOLD Community Meetings?

Iedere maand worden verschillende online events gehost om van elkaar te leren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen. Denk aan professioneel geleidde masterminds, speeddates, co-working hours en een accountability programma waarin we doelen stellen, delen en evalueren.

Vertel mij meer over de huidige members?

De gemiddelde BOLD member is een kennisondernemer, expert of coach die als online ondernemer permanent of vaak vanuit het buitenland werkt of die dat op de korte termijn gaan doen. Denk aan expats, digital nomads, vanlifers en locatie onafhankelijke ondernemers.

Hoe kan ik mij aanmelden en hoe verloopt de selectieprocedure?

Je vult jouw aanmelding in via de website. Bij voldoende aanknopingspunten plannen we een kennismaking in. Bij een wederzijdse match tijdens het kennismakingsgesprek heb je de mogelijkheid om toegelaten te worden tot BOLD Network.

Wil je niet ontbreken in het netwerk voor remote online ondernemers? Laat nu je aanmelding achter

Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.

Dit maakt BOLD Network uniek

Remote ondernemers only

Alleen voor ervaren remote online ondernemers zoals zzp-ers, freelancers, founders of CEO's die (vaak) vanuit het buitenland wonen en werken.

Onafhankelijk

Waar veel communities en masterminds onderdeel zijn van een (business)coachingstraject is BOLD Network 100% onafhankelijk. Geen addertjes onder het gras.

Selectie

Toegang is uitsluitend op basis van selectie zodat jij onderdeel bent van een actief netwerk met alleen ambitieuze groei gerichte ondernemers met de juiste mindset.

Ontdek of je ook in de BOLD Community past door vandaag je aanmelding achter te laten

Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.