BOLD Network is een professioneel en exclusief netwerk voor

Nederlandse remote online ondernemers die van over de hele wereld wonen en werken

Elke BOLD-member wordt geïnterviewd en opgezocht voordat zij geaccepteerd worden in BOLD Network.


Onze #1 prioriteit is de kwaliteit en integriteit van de community. Wat in BOLD Network besproken wordt blijft binnen BOLD Network.

Zij gingen jou voor

BOLD Network is een superfijne manier om samen met andere ondernemers te sparren, feedback te vragen en elkaar uit te dagen. Het ondernemer zijn voelt hierdoor een stuk minder alleen (...) Omdat de community besloten is en de deelnemers dezelfde kernwaarden hebben heeft Myrthe een veilige omgeving kunnen creëren waar ik me enorm op m'n gemak voel.
Manon van Gaal vanuit Costa Rica
Toen ik op zoek was naar een groep gelijkgestemde online ondernemers, vond ik Myrthe en Bold. Zo fijn om met elkaar (van over de hele wereld) te kunnen sparren, leren en connecten. Een aanrader!
Daniëlle de Jong vanuit Londen
Als zelfstandige doe ik vrijwel alles alleen. Daardoor kreeg ik een eenzijdig perspectief op veel dingen. Een coach is goed maar dat is alsnog 1-op1 en heel erg gericht op jou persoonlijk. Een community zoals BOLD biedt ruimte voor individuele zaken maar het laat je ook meedenken over zaken die niet persoonlijk gerelateerd zijn, maar juist gerelateerd aan andere community leden. Dat is een verrijking voor mijzelf als mens en als ondernemer.
Emile Ruig vanuit Indonesië

BOLD Network is voor jou als

je op zoek bent naar ambitieuze online ondernemers (vanlifers, digital nomads en expats) met dezelfde interesses, mindset en drive

je jouw entrepreneur skills verder wilt ontwikkelen om je business te laten groeien

je excited bent om je netwerk uit te breiden met de beste online ondernemers die doorlopend in zichzelf investeren

je graag jouw kennis en expertise deelt met andere ondernemers

je open staat voor nieuwe perspectieven en inzichten die je anders nooit had ontdekt

je niet kunt wachten om te ontdekken welke strategieën andere online ondernemers gebruiken om hun business te laten groeien
je op zoek bent naar ambitieuze online ondernemers  (vanlifers, digital nomads en expats) met dezelfde interesses, mindset en drive
je jouw entrepreneur skills verder wilt ontwikkelen om je business te laten groeien
je excited bent om je netwerk uit te breiden met de beste online ondernemers die doorlopend in zichzelf investeren
je graag jouw kennis en expertise deelt met andere ondernemers
je open staat voor nieuwe perspectieven en inzichten die je anders nooit had ontdekt
je niet kunt wachten om te ontdekken welke strategieën andere online ondernemers gebruiken om hun business te laten groeien

Wat je kunt verwachten

DEDICATED: Accountability Program

We komen samen om de doelen voor de aankomende tijd met elkaar te delen. Tussendoor hebben we contact hoe het staat met het bereiken van onze doelen en om onze winnings te vieren en tegenslagen te bespreken (want die horen er ook bij). 

BOLD Speeddate

Tijdens de BOLD speeddate spreek je 1:1 met mede-Boldies om voor de eerste keer kennis te maken of weer voor te pakken op de laatste keer dat jullie elkaar spraken om op een dieper level met elkaar te connecten, te weten wat de ander doet en elkaar verder te helpen.

Masterminds

Neem plaats in de hotseat, stel je vragen of help andere ondernemers verder door jouw advies te geven over hun bedrijf.

Co-working Hours 

Ga met elkaar aan de slag met de belangrijkste taken op je to-do-list. Het werkt extreem motiverend om in te bellen en dit met elkaar te doen. Pak nog lekker een paar focusuren mee op een moment waarin je anders niets of weinig had gedaan.

Social events

Zo nu en dan houden we bijzondere events zoals E-santa tijdens Kerst of BOLD Koningsdag. 

Expert talks

Kwalitatief goede expert talks waarbij we de diepte in gaan over een specifiek topic wat alles te maken heeft met online ondernemen, online marketing, remote werken en persoonlijke ontwikkeling. De expert talks worden gegeven door BOLD-members en door experts van buiten af. Lees hieronder meer over de expert talks.

Een kleine greep uit de +15 Expert Talks waar je direct toegang tot krijgt👇🏻

Grip op je winstmarges met Malon van Eerde

Non-stop geniale content ideëen met Joli Deitz

Communiceren voor Conversie met Ernst-Jan 

Omgaan met fouten met Frank Deuring

Jaarplan maken met Martina Kames

Jouw Expert Talk hier?

Word lid van BOLD network en geef ook een expert talk aan de mede-BOLDIES over een verdiepend onderwerp binnen jouw expertise (uiteraard alleen als je wilt, geen verplichting).

Zij gingen jou voor

Goed geregeld netwerk waarbij je in contact komt met andere Nederlandse ondernemers die in het buitenland wonen en werken! Myrthe regelt goede gastsprekers en heeft een uitstekend platform, waar je alles terug kunt vinden!

Job Willems vanuit verschillende landen in Europa
De accountability van een groep is fijn, maar de concrete hulp en feedback can mensen met andere expertises / ervaringen is pas echt priceless. Alleen de live momenten zouden voor mij de investering al meer dan waard zijn.
Ernst-Jan Buijs vanuit Spanje

Mijn belangrijkste doel was (en is) om op structurele basis met een groep gelijkgestemden in contact te zijn en zowel algemeen als gericht op je business elkaar verder te helpen groeien.

Dit vind ik volledig terug in de community en verder voelt de groep ook heel vertrouwd. En doordat Myrthe iedereen continu betrekt in stappen die gemaakt worden is het ook echt een gezamenlijke richting die we opgaan!

Al met al ben ik dus heel tevreden en kan ik BOLD Network zeker aanraden!

Sander van der Velden vanuit Mexico
Ik ben sinds een aantal maanden lid van BOLD Network en dit is éxact wat ik nodig heb! Myrthe heeft een geweldige community opgezet van gelijkgestemden van (tijdelijk) in het buitenland werkende mensen. Je kunt hier deelnemen aan interessante masterclasses of workshops van externe sprekers, samen werken tijdens co-working uren maar ook persoonlijke dingen delen. Ik ben heel blij dat ik hier lid van geworden ben!
Daniëlle Bom vanuit Thailand

Denk je dat jij in BOLD Network past?

Let's find out