FAQ

Waarom is het alleen voor Nederlandstaligen?

Contact met niet-Nederlanders is net zo waardevol. Ik ben groot voorstander van mengen met de locals en expats in het land waar je woont.

Zelf was ik naast de connectie met niet-Nederlanders op zoek naar meer diepgang. Een safe space om over de struggles over het expat leven en het online ondernemen te delen zonder dat potentiele klanten meelezen.

In je moedertaal omdat je jezelf nou eenmaal beter uit kunt drukken in je eigen taal en elkaar beter begrijpt omdat je dezelfde cultuur deelt. Vandaar alleen Nederlanders wat perfect kan bestaan naast contact met de niet-Nederlanders die je ook hebt als je in het buitenland woont.

Mag ik ook mijn producten en diensten aanbieden binnen BOLD Network?

De intentie van BOLD Network is niet om salespitches over en weer te doen. De focus ligt op verbinden met gelijkgestemden, kennis delen en groei. Veel members werken business 2 business waardoor het organisch verloopt dat wij diensten bij elkaar afnemen.

Ik heb al een businesscoach

Vrijwel alle members investeren doorlopend in hun persoonlijke en zakelijke groei wat maakt dat sommige members ook (business)coaching volgen. Door lid te worden van BOLD Network krijg je direct en indirect de teachings en ervaringen van allerlei verschillende specialisten, coaches en andere experts mee. Het volgen van (business)coaching sluit het lid worden van een netwerk als BOLD Network niet uit en visa versa. Dit kan heel goed (juist!) naast elkaar bestaan.

Is het alleen voor vrouwen?

Nee! Ik geloof dat een netwerk het meest floreert met de input van mannen én vrouwen. De verdeling m/v is op dit moment 40/60 dus ook mannen zijn juist van harte welkom!

Ik ben een freelancer. Is het ook voor mij?

BOLD Network richt zich op online ondernemers. We spreken veel over business strategieën en online marketing. Als freelancer met x aantal vaste opdrachten ben je hier waarschijnlijk niet mee bezig waardoor BOLD Network voor jou minder interessant is.

Wanneer kan ik beter geen lid worden van BOLD Network?

BOLD Network is niets voor jou als je niet bereid bent om te investeren in het netwerk om je connecties uit te breiden, connecties te verdiepen en resultaten te behalen. Als je lid wordt van de sportschool maar je gaat nooit dan krijg je ook geen sixpack (ik heb het voor je getest, werkte helaas niet ;))

Ik woon (nog) in Nederland. Kan ik dan ook lid worden?

BOLD Network is bedoeld voor Nederlandstalige online ondernemers die permanent of regelmatig vanuit het buitenland werken. Heb jij niet de ambitie om voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken dan is BOLD Network helaas niet voor jou.

Ik ben net gestart met mijn bedrijf. Is BOLD Network ook voor mij?

BOLD Network is voor gevorderde online ondernemers. Dat neemt niet weg dat als je net een bedrijf bent gestart of net de switch hebt gemaakt van offline naar online ondernemen dat BOLD dan niet voor jou is. Het is afhankelijk van je ervaring wat je niet altijd is te vatten in het aantal jaar dat je ondernemer bent. Plan een kennismakingsgesprek in om samen te bepalen of er een match is.

Hoeveel tijd kost het per week?

We zijn allemaal succesvolle online ondernemers dus je kunt uitgaan van een tijdsinvestering van 1 tot 2 uur per week. Soms iets minder, soms iets meer. Je koopt je in in een netwerk waar je altijd op terug kunt vallen op de moment dat het nodig is.

Kun je wat meer vertellen over de members die nu al lid zijn?

De members die nu al lid zijn zijn voornamelijk kennisondernemers die werken als (business)coach (in de breedste zin van het woord), financials, copywriters en VA's. Zij wonen bijvoorbeeld in Fuji, Bali, Oman, Jordanië, Oostenrijk of in Portugal. Meeste ondernemers zijn expats maar er zijn ook vanlifers en digital nomads (slow travellers). De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. De meeste members hebben gekozen voor een jaarabonnement waarvan tot nu toe 100% verlengd hebben.

Hoe groot is de groep?

We zijn nu ongeveer met 20 members. De ambitie is om dit jaar (2023) door te groeien tot ongeveer 50 members. Niet iedereen kan tijdens ieder event aanwezig zijn. Als wij merken dat de groep te groot wordt om te connecten dan wordt de groep opgesplitst in kleinere groepen zodat je altijd de ruimte voelt om je verhaal en vragen te delen.

Hoe is BOLD Network ontstaan en wie is de Founder?

Hi! Mijn naam is Myrthe en ik woon sinds 2020 op Bali. Ik ben voormalig businesscoach en zat op een dag achter mijn laptop in Bali. Ik voelde mij alleen en ondanks dat ik een groot netwerk om mij heen heb miste ik de diepgang om te connecten met Nederlanders die net zo zijn als ik. Online ondernemer die vaak of regelmatig werken vanuit het buitenland. Ik zocht een netwerk om te verbinden, kennis te delen en om elkaar verder te helpen maar ik kon het niet vinden. Daarom ben ik het in 2020 zelf gestart. Eerst part-time naast mijn werkzaamheden als businesscoach maar inmiddels full-time. Ben jij klaar om onze krachten te bundelen en je ook aan te sluiten bij hét netwerk van remote online ondernemers van over de hele wereld? Je bent welkom!

Wat gebeurt er als ik op de knop klik om lid te worden?

1) We plannen eerst een kennismakingsgesprek om te zien of er een wederzijdse match is. Als dat het geval is dan doe ik je een aanbod om bij BOLD Network aan te sluiten.
2) Keuze voor 6 maanden of 1 jaar incl betaling
3) Start bij BOLD Network per de 1e van de maand (maand naar keuze in de eerstvolgende komende 3 maanden)

Hoe kan ik een kennismakingsgesprek inplannen?

Klik op de link 'lid worden' waarna je een datum en tijd kunt selecteren. We spreken elkaar vrijblijvend. Op het moment dat ik het idee heb dat je een mooie toevoeging bent voor de huidige groep en de groep voor jou dan zal ik je een aanbod doen.

Denk je dat jij in BOLD Network past?

Let's find out

Neem nu de eerste stap om het te ontdekken