FAQ

FAQ BOLD Network

Wat is BOLD Network?

BOLD Network is een hoogwaardige exclusieve membership community voor succesvolle Nederlandse online ondernemers die van over de hele wereld wonen en werken. BOLD members zijn dé expert in hun vakgebied terwijl zij hun ideale lifestyle leven in het buitenland. In BOLD vind je expats, vanlifers en locatie onafhankelijke online ondernemers. Allemaal willen zij hun krachten bundelen, elkaar versterken, groeien en connecten met een selectieve groep gelijkgestemden met dezelfde gedrevenheid en ambitie.

Wat zijn de vereisten om lid te worden van BOLD Network?

Je bent een expat, nomad, vanlifer en/of locatie onafhankelijke ondernemer waarbij je permanent of een groot deel van het jaar in het buitenland woont. Je hebt een online bedrijf waarbij je werkt als coach, expert en/of kennisondernemer. Je bent een expert in jouw vakgebied. Je bent grenzeloos ambitieus en werkt aan iets groters dan jijzelf en je vindt het lastig om de juiste gelijkgestemden te ontmoeten met dezelfde ambities en mindset waar je structureel op dieper niveau mee connect

Hoe kan ik mij aanmelden en hoe verloopt de selectieprocedure?

Je vult het application form in via de website. Bij voldoende aanknopingspunten plannen we een kennismaking in. Bij een wederzijdse match tijdens het kennismakingsgesprek heb je de mogelijkheid om toegelaten te worden tot BOLD Network.

Is het waar dat er maar een beperkt aantal plekken zijn?

Bij BOLD Network richten wij ons niet op kwantiteit maar op kwaliteit. Alleen BOLD members die door de selectie komen worden toegelaten.

Wat houdt een membership bij BOLD Network in?

Je krijgt toegang tot de BIG BOLD 5:
1) Krijg toegang tot een digitale en actieve community van succesvolle Nederlandstalige remote online ondernemers en experts van over de hele wereld die jou 24/7 kunnen voorzien van waardevolle adviezen en doorverwijzingen in hun netwerk.

2) Monthly meet ups: Iedere maand worden verschillende events gehost om van elkaar te leren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen. Denk aan professioneel geleidde masterminds, speeddates, co-working hours en een accountability programma waarin we doelen stellen, delen en evalueren.

3) Expert talks: Leer van de beste experts om voorop te blijven in een continue veranderende markt. Tijdens de expert talks gaan we de diepte in op een specifiek onderwerp mbt online ondernemen, remote werken en persoonlijke ontwikkeling.

4) BOLD on demand: Krijg toegang tot de BOLD on demand met een groeiend aantal expert talks, resources, artikelen, cheat sheets, guides en meer op het gebied van online ondernemen, remote werken en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je toegang tot een groeiend aantal kortingen en voordelen bij interessante BOLD partners.

5) Pak je podium: Als BOLD Network treden we samen krachtig naar buiten. Als BOLD member krijg je exclusief de mogelijkheid om te verschijnen in het BOLD magazine, de maandelijkse BOLD letter, de BOLD podcast of als spreker tijdens de volgende editie van BOLD summit. Zo maken ook duizenden online ondernemers buiten BOLD Network kennis met jou en jouw bedrijf.

Vertel mij meer over de BOLD meetings?

Iedere maand worden verschillende events gehost om van elkaar te leren, kennis te delen en elkaar beter te leren kennen. Denk aan professioneel geleidde masterminds, speeddates, co-working hours en een accountability programma waarin we doelen stellen, delen en evalueren.

Wat zijn de kernwaarden van BOLD Network?

Onze #1 prioriteit is de kwaliteit en integriteit. Wat in BOLD Network besproken wordt blijft binnen BOLD Network.

Vertel mij meer over de huidige members?

De gemiddelde BOLD member is een kennisondernemer, expert of coach die als online ondernemer permanent of vaak vanuit het buitenland werkt of die dat op de korte termijn gaan doen. Denk aan expats, digital nomads, vanlifers en locatie onafhankelijke ondernemers.

Denk je dat jij in BOLD Network past?

Let's find out

Neem nu de eerste stap om het te ontdekken