De mastermind exclusief voor online ondernemers die wonen en werken in het buitenland en de autoriteit zijn binnen hun niche

Profiteer van de unieke mastermind formule waarmee je samen met ambitieuze top ondernemers die je levensstijl en mindset volledig begrijpen zakelijke kansen creëert en grijpt voor meer omzet en impact om jouw unieke leiderschapspositie in de markt te behouden en te vergroten

5 Star Mastermind

Uniek t.o.v. de masterminds die je tot nu toe kent

Remote online
ondernemers only

De eerst een enige mastermind voor expats, nomads en vanlifers

Lead, not follow

Voor gevorderde ondernemers met een unieke leiderschapspositie in de markt

Waarom deze Mastermind? Hoor ik je denken...

In onze online ondernemersbubbel stikt het van de coachingstrajecten, groepsprogramma's en masterminds. Wat maakt deze masterminds anders dan alle anderen?

Nou, dat ga ik je nu vertellen ;) Als je namelijk de markt waarin wij actief zijn goed bekijkt dan zie je dat veel masterminds eigenlijk helemaal geen mastermind zijn. Ze draaien puur om de 'guru' die de mastermind heeft opgezet. Dat is niet erg, maar dat zijn dus eigenlijk gewoon groepsprogramma's waar de coach direct of indirect deelt wat jij moet doen.

Het viel mij op dat een kwalitatieve next level mastermind ontbrak voor online ondernemers die al flinke stappen in hun bedrijf en leven hebben gezet.

Vooral als het gaat om online ondernemers die als expat, nomad of vanlifer geregeld of permanent in het buitenland werken of dat minimaal een jaar hebben gedaan.

Vele masterminds (of dus eigenlijk groepsprogramma's) teachen hoe jij online ondernemer wordt en hoe jij ook vanuit het buitenland kunt wonen en werken.

Maar wat als je die stappen al jaren geleden hebt genomen?

Waar vind je ambitieuze succesvolle online ondernemers met een aantoonbare trackrecord met dezelfde mindset en lifestyle zoals jij?


Waarschijnlijk ben je hier al meerdere keren tegenaan gelopen...

☹️  je mist steeds netwerkevenementen en/of live dagen in Nederland omdat je niet voor ieder wissewasje terugvliegt naar Nederland

☹️  je hebt een groot internationaal netwerk maar mist verdiepende gesprekken over het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling met ondernemers met dezelfde moedertaal en culturele achtergrond als jij

☹️  het verloop van (zakelijke) connecties die komen en gaan op de plek waar jij woont is hoog of je bent zelf on the move. Je verlangt naar een stabiele vaste groep van ondernemers om een duurzame vertrouwensband op te bouwen om de diepte in te gaan.

☹️ je vrienden en familie in Nederland begrijpen je leven niet en zij hebben geen idee wat jij allemaal op je laptop zit te doen aan de andere kant van Europa of zelfs aan de andere kant van de wereld

☹️ de juiste balans vinden tussen werk en privé blijft een uitdaging- ook als je al langere tijd op een inspirerende plek woont. Je vraagt je af hoe anderen hiermee omgaan. 

☹️ je hebt door de jaren heen tientallen duizenden euro's in jezelf geïnvesteerd. Je bent opzoek naar gelijkgestemden die hetzelfde hebben gedaan om de golden nuggets en succes strategieën met elkaar te delen. 

☹️ veel masterminds zijn gericht op het realiseren van de remote lifestyle maar jij doet het al jaren. Je wilt je kostbare tijd en energie alleen besteden aan ondernemers die vrijwel op hetzelfde level zitten of op bepaalde gebieden verder zijn dan jij. 

☹️ de tijd om nieuwe connecties op te doen via social media en daarmee vrijblijvend koffie te doen heb je gehad. Je bent een go-getter op zoek naar groei, commitment en een klankbord om je next level strategieën tegenaan te houden binnen een veilige en vertrouwde omgeving.


Daarom ben jij nu hier op deze pagina 💃🏻


Ambitieuze remote online ondernemers (m/v) van over de hele wereld - let's unite! 🌎

Deze unieke mastermind is wat jij zoekt

Een next level mastermind gaat veel verder dan een vrijblijvend theekransje waarin gevraagd wordt: "vertel maar waar je hulp bij nodig hebt". 


Nee...


Binnen de Leadership Mastermind werken we afgewisseld met drie mastermind concepten die de afgelopen maanden en jaren hun effect hebben bewezen.


Daarnaast zijn er regelmatig expert talks van topondernemers om binnen een kleine intieme setting jouw creativiteit aan te wakkeren en je kennis te laten maken met nieuwe kansen en mogelijkheden waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. 


Expert talk gemist? Geen probleem. Je kunt alle nieuwe en voorgaande 35+expert talks any time (versneld) terugkijken wanneer je gericht aan de slag gaat met een specifiek project in jouw bedrijf. 


Alles binnen een besloten veilige online omgeving wat het makkelijk maakt om contact te leggen en te onderhouden.


Binnen het besloten netwerk heb je niet alleen toegang tot je mede-members van de Leadership Mastermind maar breid je je netwerk uit ook met alle andere BOLD Network members om waardevolle samenwerkingen voor jou te faciliteren. 


Dit is nog niet alles...


Ik zal zo alle BOLD benefits voor je op een rij zetten...


Allereerst zal ik mijzelf even kort voorstellen zodat je een idee hebt wie degene is die dit allemaal ijverig zit te typen op deze website...


Maar niet voordat ik member Frank even kort aan het woord laat 👇🏻


" We zijn met allemaal ondernemers die al mooie dingen hebben neergezet waardoor de kwaliteit van het netwerk hoog is.


Nu heb ik een plek waar ik gelijkgestemden kan ontmoeten die snappen hoe het leven is als locatie onafhankelijke ondernemer." 

Frank Deuring - Oprichter Foutenfabriek

Dit gebeurde er in 2020 toen ik net permanent op Bali woonde...

Ik zocht een netwerk van ambitieuze online ondernemers die net als ik in het buitenland wonen en werken. Ik kon niets vinden dus ik ben het zelf gestart.


Tot op de dag van vandaag heb ik nog niets gezien wat in de buurt komt met wat we met BOLD Network doen en waar we voor staan.

Waar ik vandaan kom, letterlijk en figuurlijk

Hey, mijn naam is Myrthe, in 1988 geboren in Haarlem. Ik heb altijd veel gereisd en tijdens mijn tweede wereldreis in 2016 besloot ik om meer vrijheid in mijn leven te creëren door te starten als online ondernemer. In 2020 heeft mijn liefde voor Azië ervoor gezorgd dat ik vanaf dat moment permanent in Bali ben neergestreken. 


Mijn passie voor het ondernemerschap begon - zonder dat ik het doorhad - tijdens mijn Master Business Administration aan de universiteit. Daar ontdekte en bestudeerde ik hoe succesvolle multinationals in elkaar zitten. Tijdens een Leadership Program in Tanzania werkte ik aan leiderschapsskills. Regelmatig heb ik flashbacks naar de lessen die ik toen leerde om ze toe te passen in mijn eigen leven en bedrijf of om door te geven aan mijn klanten en members.


Met jarenlange ervaring als online ondernemer en business coach samen met de tienduizenden euro's die ik in mijn groei investeerde (o.a. door een 20K+ coachingstraject en een Tony Robbins Event in Londen in 2019) besloot ik om 2020 mijn kennis, ervaringen en visie samen te laten komen in een compleet nieuw concept genaamd BOLD Network: een netwerk voor remote online ondernemers.


Al ruim 3 jaar heeft het concept, van wat nu de Leadership Mastermind is, zich bewezen. Er zijn - alles bij elkaar opgeteld - tienduizenden euro's verdiend door de samenwerkingen die in en door BOLD Network zijn ontstaan. Dan heb ik het nog niet eens over wat de connecties, kennis, inspiratie en zakelijke kansen indirect betekenen voor jouw omzet, je bedrijf en je leven.

Stap nu in en profiteer mee van alles wat de Leadership Mastermind jou nu en aankomend jaar (of jaren!) biedt. 

Dit is wat het jou oplevert

Omzet 

Er zijn tot nu toe tienduizenden euro's verdiend door de samenwerkingen die in en door BOLD Network zijn ontstaan. Dan heb ik het nog niet eens over wat de connecties, kennis, inspiratie en zakelijke kansen indirect betekenen voor jouw omzet, je bedrijf en je leven.

Duurzame diepgang

Je omgeeft je alleen met ondernemers die ook het commitment van minimaal een jaar zijn aangegaan (of zelfs al jaren lid zijn) om een duurzame relatie op te bouwen zodat de gesprekken niet op de oppervlakte blijven maar de diepte ingaan.

Leiders uit de markt

Iedereen is de leider binnen een specifieke niche. We helpen elkaar om die unieke positie te behouden en te verstevigen.

Online zichtbaarheid

We treden als eenheid naar buiten waardoor een nieuwe relevante doelgroep jou geregeld voorbij zien komen. Zonder dat het je advertentiebudget kost.

Nieuwe zakelijke kansen

We brengen elkaar op de hoogte van nieuwe zakelijke kansen en introduceren elkaar bij interessante contactpersonen.

Inspiratie en energie

Je gaat niet de eerste en enige zijn die voor een BOLD meeting 'er even niet lekker in zat' maar na het BOLD meeting de flow en energie compleet weer terug heeft. 100% succes garantie.

Gelijkgestemden

Je omringt je met gelijkgestemden die dezelfde mindset en lifestyle delen als jij. Zij zijn op bepaalde vlakken verder dan jij waardoor je geinspireerd raakt wat er nog meer mogelijk is voor jou als remote online ondernemer.

Kennisdeling 

We investeren allemaal doorlopend in onze zakelijke, persoonlijke en/of spirituele groei. We delen onze golden nuggets uit verschillende trajecten met elkaar om elkaar up to dat en scherp te houden.

Focus

Discussiëren en elkaar inspireren op niveau ver weg van de ruis van social media en gericht op onze doelen.

Dit is wat er gebeurt als je een Masterminder bent 

Al eeuwenlang hebben Masterminds hun effect bewezen. Napoleon Hill wijdde niet voor niets al in het jaar 1937 een heel hoofdstuk aan het concept 'Masterminds' in zijn boek "Think and Grow Rich". Dit boek wordt ook wel 'dé ondernemersbijbel' wordt genoemd waar vele succesvolle miljonairs en miljardairs geregeld naar verwijzen.


Ook in deze tijd vind je keer op keer bewijs dat er Mastermind Magic ontstaat wanneer je de juiste ondernemers bij elkaar zet. Hoe toevallig is het dat lifechanging tech-bedrijven zoals Facebook, Apple en Netflix allemaal in Silicon Valley gevestigd zijn? 


Succesvolle ondernemers investeren makkelijk €10.000,- per jaar of soms zelfs €100.000,- per jaar om onderdeel te zijn van een Mastermind. Waarom? Omdat ze weten en ervaren hebben dat dit direct en indirect in veelvoud terugkomt.

🚀 Je krijgt ideale klanten doorverwezen zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen

🚀 Je doet regelmatig mindblowing inzichten op die je op een hele andere manier naar je bedrijf of je leven doen kijken

🚀 Je maakt kennis met business kansen voor korte- en langetermijn cashflow die je anders nooit zelf had bedacht

🚀 Je hebt direct in cash in je pocket door nieuwe samenwerkingen die ontstaan

🚀 Zo kan ik nog wel even doorgaan maar anders wordt deze pagina te lang 


Beter kijken we naar wat er specifiek gebeurt als je je aansluit bij een Mastermind exclusief voor remote online ondernemers 👇🏻

Dit zeggen een aantal members die jou voor gingen

Voor wie is de Leadership Mastermind geschikt?

Waarschijnlijk begin je het al door te krijgen.... Dit is geen 'standaard' mastermind. Ik wil online ondernemers die in het buitenland wonen en werken samenbrengen om onze omzet en impact te vergroten zodat we de wereld een stukje beter achterlaten als dat we 'm aantroffen. 

Maar alleen met online ondernemers die op dezelfde positieve manier in het leven staan zoals ik en de andere members

Daarom heb ik een aantal criteria hieronder staan waar mijn ideale Leadership Mastermind Member aan voldoet.

Waar ik naar op zoek ben, zijn mensen die:


✅ Online ondernemers die al jaren ondernemer zijn

✅ Vaak of permanent in het buitenland wonen of dat minimaal een jaar hebben gedaan

✅ Zichzelf als een “eeuwige” student beschouwen

✅ Grenzeloos ambitieus zijn met een go-getter mentaliteit

✅ Open en positief in het leven staan

✅ Doorlopend investeren in zakelijke, persoonlijke en/of spirituele groei

✅ Een trackrecord hebben van BOLD moves en daar nog lang niet klaar mee zijn

✅ De mogelijkheid hebben om investeringen te doen

✅ Verantwoordelijkheid nemen voor hun situatie

✅ Geloven en zien dat er nog zoveel meer mogelijk is dan dat zij nu al hebben bereikt

✅ Eerlijk zijn naar zichzelf en naar anderen

✅ Visionair zijn

✅ De leider zijn in een specifieke niche en die positie willen behouden en versterken

✅ Geen genoegen neemt met middelmatigheid 

✅ Meer dan bereid zijn om the extra mile te gaan 

✅ De wereld een stuk mooier willen achterlaten

✅ Kansen zien én kansen grijpen

✅  Snel kunnen schakelen en beslissingen kunnen nemen

  ✅ Maar het allerbelangrijkste…bereid zijn om te investeren in een next level netwerk


Als je deze eigenschappen niet hebt, of hier niet aan wilt werken… 

Dan is de Leadership Mastermind niets voor jou. 


Ik heb voor jou de ideale omgeving voor next level groei gecreëerd met de juiste type ondernemers

Het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven en meedoen.


Exclusief voor jou als member van de Leadership Mastermind

Masterminds

Hierbij wisselen we af tussen drie succesvolle Mastermind concepten voor maximale resultaten in je privé en zakelijke leven.

Expert Talks

Regelmatig schuiven top ondernemers aan in een kleine informele setting om hun kennis, expertise en golden nuggets te delen op het gebied van online ondernemen, investeren en leiderschap

On Demand

Jij profiteert direct van alle komende én voorgaande expert talks om gefocust aan de slag te gaan met een specifiek project binnen je bedrijf voor een hogere omzet 

Een kleine greep uit 35+ Expert Talks waar je direct toegang tot krijgt

Ondernemen en leiderschap 🏆

Vergroot je leiderschapsskills als ondernemer met leiderschapscoach Peter Henssen (vanuit Botswana)


Met je bedrijf in de media 📺

Met voormalig journalist Linda Graanoogst


Zo wordt je financieel vrij 💰

Met topondernemer Edwin Schaafsma


Verhoog de waarde van je bedrijf  📈

Met Marco Akkermans die gespecialiseerd is in de verkoop van succesvolle bedrijven


Als Leadership Masterminder profiteer je ook nog van...

Intern Calls

Naast expert talks zijn er ook geregeld talks van members zelf. Er is zoveel expertise binnen de mastermind dat het zonde is om daar geen gebruik van te maken.

1:1 Deep Dive

Leer de mede-Boldies beter kennen door iedere maand 1:1 in gesprek te gaan om met een specifieke hulpvraag en gerichte actiepunten elkaar verder te helpen.

Netwerken

Je hebt niet alleen toegang tot de member van de Mastermind maar tot alle members van BOLD Network om connecties te leggen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken

Exclusieve Leadership Mastermind Bonussen  🎁

Spreker

Vergroot je expertstatus door te spreken op het volgende online summit of voor members van de Business Program binnen BOLD Network

Magazine

Vergroot je zichtbaarheid met een bijdrage in het BOLD Magazine te verschijnen die actief verspreid wordt onder een grote groep remote online ondernemers

Podcast

Vergroot je zichtbaarheid door als gast aan te schuiven bij de BOLD Podcast waarbij topondernemers worden geïnterviewd (lancering medio 2024)

Waarschijnlijk heb je al eerder gezien dat een 'standaard' mastermind snel meer is dan € 8.000,- per jaar


Dit is zelfs:
zonder verschillende bewezen mastermind concepten

zonder expert talks van de beste ondernemers

zonder 1:1 deep dive sessies 

zonder waardevol netwerk dat verder gaat dan alleen de mastermind

En NOOIT exclusief voor remote online ondernemers

 

Nu weet jij dat de Leadership Mastermind anders is dan alle andere masterminds die je ooit hebt gezien


Deze deal eigenlijk veel te gek en daarom maar tijdelijk...

€ 8000,-
€ 4995,- per jaar

Toegang tot de Leadership Mastermind

 • Een next level netwerk van ambitieuze online ondernemers met dezelfde lifestyle en mindset
 • Voor leiders die hun unieke positie in een specifieke niche willen behouden en versterken
 • Ben je klaar om je omzet én online zichtbaarheid door het plafond te laten knallen?


Dit de enige en meest complete mastermind wat je voor remote online ondernemers tegen zult komen. Je profiteert o.a. van een hecht en veilig netwerk van coaches, experts, professionals en kennisondernemers met inspirerende expert talks, deep dive taks en heel veel meer, alles in een besloten veilige online omgeving.


 1. Let op: De link om je aan te melden kan ieder moment offline gaan. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken om de veilige en hechte sfeer te behouden.

 2. De Leadership Mastermind stijgt al jaren in waarde. De kans is groot dat de volgende keer wanneer de deuren open gaan de investering is gestegen.

 3. Ontdek nu of de link nog werkt en grijp deze kans.
Aanvragen toegang 
🔒 Je gegevens zijn veilig

Dit helpt jou verder, of anders een 100% geen-gezeur
30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Het belangrijkste voor mij is dat jij een - meer dan - tevreden member bent van de Leadership Mastermind. Zonder tevreden members kan BOLD Network niet al meer dan drie jaar bestaan.


We zijn allemaal online ondernemers die op bepaalde aspecten in het leven net iets verder zijn dan de ander. Op die manier leren we allemaal van elkaar.


Mocht het toch zo zijn dat je niet tevreden bent, stuur dan simpelweg een mail naar onze klantenservice binnen 30 dagen nadat je toegang kreeg tot de Leadership Mastermind. Vraag een volledige terugbetaling aan zonder gedoe.


Niet geschoten is altijd mis!

Het is nu tijd om actie te ondernemen en de volgende stap te nemen om het leven te leven wat je altijd al voor ogen had.

Vraag vandaag nog je toegang aan bij de Leadership Mastermind

Nu toegang aanvragen 
🔒 Je gegevens zijn veilig

Ik heb een vraag voor jou

Wat als de Leadership Mastermind er voor zorgt dat je minimaal één of twee nieuwe klanten aantrekt?

Dan heb je jouw investering al dubbel en dwars terugverdiend (afhankelijk van de prijs van jouw diensten).

Denk je dat dit mogelijk is binnen een jaar? 

Denk je dat het netwerk van online ondernemers jou in contact brengen met nieuwe klanten?

Denk je dat de unieke mastermind concepten jou de mogelijkheid bieden om je omzet te boosten op manieren waar je nog niet eerder aan dacht?

Denk je dat nieuwe en on-demand expert talks van de beste experts jou nieuwe inzichten geven?

Zo kan ik nog wel even doorgaan...

Maar de vraag is: is dat mogelijk volgens jou?

Jij hebt een vraag voor mij?

FAQ Leadership Mastermind

Hoelang heb ik toegang tot de Leadership Mastermind?

Om de meeste waarde uit de Leadership Mastermind te halen, krijg je minimaal een jaar toegang. Daarna evalueren we van beide kanten om je membership te verlengen. Het percentage van members die na één jaar verlengen ligt rond de 86%.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja! Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie nadat je toegang hebt gekregen tot de Leadership Mastermind. Als je niet tevreden bent over de masterminds, de expert talks, het waardevolle netwerk met gelijkgestemden van over de hele wereld en alles wat de Leadership Mastermind verder biedt dan geef ik je 100% van je geld terug. Stuur simpelweg een mail naar hello@boldnetwork.nl

Wat is de investering?

Op dit moment is de investering 4995 euro per jaar. Ik ga niet eens omrekenen wat dat per dag is (oké, nog geen 14 euro). Als je niet bereid bent dat te investeren in jezelf, maar je zegt wel dat je een succesvolle online ondernemer bent die bereid is BOLD moves te maken dan gaat er iets mis met je money mindset (:

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt de investering in 1x 2x 4x of in 12x voldoen.

Hoeveel is de tijdsinvestering per maand?

Gemiddeld 4 uur per maand. Van jou als masterminder verwachten we een actieve houding. Als je nooit naar de sportschool gaat dan kun je ook geen sixpack verwachten.

Gaat de prijs omhoog?

Voor huidige members van de Leadership Mastermind gaat de investering NOOIT omhoog. Als je instapt voor 4995 per jaar en je wilt na een jaar verlengen dan blijft de investering voor jou 4995 euro per jaar. Ongeacht of de prijs voor nieuwe members in de tussentijd gestegen is (die kans is heel groot).

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor de Leadership Mastermind?

Je laat je gegevens achter via de link. Als er een match is op papier dan heb je een gesprek met mij - Myrthe - om te bepalen of er ook een match is op alle andere gebieden. Bovendien heb je de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen.

Wanneer kan ik starten?

De startdatum bepalen we in overleg, maximaal 3 maanden na onze matchcall.

Laat nu je gegevens achter voordat de deuren dicht gaan of de prijs wordt verhoogd.

Ja, ik meld mij aan
🔒 Je gegevens zijn veilig

Beware! Danger, watch out!

De link om je aan te melden kan ieder moment offline gaan. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken om de veilige en hechte sfeer te behouden.


De Leadership Mastermind stijgt al jaren in waarde. De kans is groot dat de volgende keer wanneer de deuren weer open gaan de investering is gestegen.


Ontdek nu of de aanmeldlink nog werkt en grijp deze kans.

Ja, ik ben een remote online ondernemer die bereid is te investeren in een inspirerend netwerk voor next level (omzet) groei 📈

 • Er zijn binnen drie jaar al meer dan tienduizenden euro's verdiend door samenwerkingen die in en door BOLD Network zijn ontstaan. Zorg dat je erbij bent.
 • Exclusief voor remote online ondernemers die de leiders zijn van een specifieke niche in de markt. We helpen elkaar om die unieke positie te behouden en te verstevigen.
 • We treden als eenheid naar buiten waardoor een nieuwe relevant edoelgroep jou regelmatig voorbij ziet komen zonder dat het je advertentiebudget kost.
 • Je omringt je met online ondernemers die op bepaalde vlakken verder zijn dan jij waardoor je doorlopend geïnspireerd wordt wat er nog meer mogelijk is voor jou in je bedrijf en je leven.
 1. Let op: Meld je nu aan voor de Leadership Mastermind voor 4995 euro per jaar voordat de deuren dichtgaan en de prijs weer stijgt. Ontdek nu of de link nog beschikbaar is en grijp deze kans door je gegevens achter te laten.

Meld je nu aan voor de Leadership Mastermind

Ja, ik meld mij aan 


🔒 Je gegevens zijn veilig