Hi! Mijn naam is Myrthe

Ik verbind ambitieuze Nederlandstalige online ondernemers
die (vaak) vanuit het buitenland werken
in een professioneel en uniek netwerk genaamd BOLD Network.

Tijdens mijn tweede wereldreis in 2017 maakte ik een afspraak met mijzelf.

Het leven is te kort om elke dag als loonslaaf tussen vier muren te zitten. De wereld is te mooi voor maar 25 vakantiedagen per jaar. De vele (jonge) sterfgevallen in mijn directe omgeving gaven nog eens een extra onuitputtelijke boost.

Ik ga mijn leven leven op mijn eigen voorwaarden. Ik ga nooit meer in loondienst.


Vanaf dat moment ging ik all-in om te leren van de beste online ondernemers en personal development goeroe's in de wereld. Zo vloog ik speciaal naar Londen om een 4-daags seminar van Tony Robbins bij te wonen. In 2019 stapte ik uit een succesvolle start-up van mij en mijn compagnion om mijn eigen online business coaching bedrijf te starten. In 2020 vloog ik terug naar Bali om een tijd vanuit daar te werken.


Ik leefde een leven waar veel online ondernemers van dromen. Mijn agenda zat vol met klanten calls. Ik leerde van de beste business coaches om nog beter te worden, ik was onderdeel van het team van Eelco de Boer, Nederlands bekendste online ondernemer en ik werkte vanaf één van de mooiste plekken ter wereld.

Ondanks mijn leven en een groep van (business) vrienden om mij heen voelde ik mij alleen en onbegrepen als online ondernemer in het buitenland. Het werd nog erger toen ik totaal geen aansluiting vond in gratis Facebookgroepen met overwegend startende ondernemers. Ook via social media vond ik bij gelijkgestemden niet de diepgang waar ik op zoek naar was. 


Ik zocht een besloten groep met ambitieuze online ondernemers die net als ik de BOLD move hebben gemaakt om vanuit het buitenland te werken. Een veilige omgeving waar iedereen het 'Insta-perfect' masker laat vallen omdat (potentiële) klanten niet mee lezen. Een online omgeving waarin je kunt delen waar het écht met je gaat als online ondernemer in het buitenland. Zowel in business als privé. Ik heb overal gezocht, kon het niet vinden dus in 2020 ben ik het zelf gestart, met succes. Inmiddels ben ik gestopt als businesscoach en richt ik mij volledig op de members van BOLD Network.

De kracht en het ripple effect van BOLD Network laat zich het beste zien door een praktisch voorbeeld. In 2020 leerden online ondernemers en BOLD-members Ernst-Jan Buijs (copywriter) en Emile Ruig (storyteller) elkaar kennen via BOLD Network. Mede geïnspireerd door BOLD Network besloten zij naast hun succesvolle bedrijven hun kennis en unieke zienswijze op ijzersterke copy en storytelling te delen met kennisondernemers via een online community.


De ConversieClub is geboren waarmee zij tot op de dag van vandaag honderden ondernemers helpen om de conversie op geschreven teksten zoals advertenties en e-mails te verhogen. Napoleon Hill heeft in zijn klassieker 'Think and Grow Rich' niet voor niets een heel hoofdstuk gewijd aan de kracht van een mastermind groep met de juiste kwaliteit gelijkgestemden.


Funny facts

Full speed emigreren naar Bali

In november 2020 besloot ik midden in de pandemie terug te vliegen naar Bali. Ik woon daar nog steeds. Waar anderen jaren voorbereiding nodig hebben om te emigreren heb ik dat binnen drie weken geregeld in een tijd waarin iedereen dacht dat reizen onmogelijk was.

Training in Tanzania

Tijdens mijn studietijd aan de universiteit werd ik toegelaten tot een exclusieve leiderschapstraining waarvoor ik drie weken naar Tanzania vloog. Op meerdere fronten heeft dat mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Meer daarover kun je terughoren in mijn podcast als je dat interessant vind :)

Toeval bestaat?

In 2019 liep ik in Londen van het event van Tony Robbins terug naar het vliegveld. Onderweg raakte ik aan de praat met een man die in Londen woonde. We spraken elkaar niet meer totdat we elkaar twee jaar later 'toevallig' opnieuw tegen het lijf liepen in Bali. Inmiddels zijn we beste vrienden en delen we samen een villa. Toeval bestaat niet?

Twee wereldreizen

In 2012 en 2017 heb ik twee wereldreizen gemaakt. Inmiddels woon ik op Bali waardoor ik nu minder de behoefte heb om rond te reizen. Al zou ik graag nog eens terug gaan naar Nieuw-Zeeland en Azië heeft voor altijd een plekje in mijn hart. Hier voel ik mij thuis. 

Digital Nomad is onzin

Ik geloof niet in Digital Nomad zijn. Continue verplaatsen is een fulltime job. De tijd en energie die je kwijt bent aan het reizen en settelen op nieuwe plekken kun je niet aan je online business besteden. Wil je écht groeien met je bedrijf? Blijf dan minimaal een half jaar op één plek.

Rice for Bali

Tijdens de pandemie in Bali zocht ik contact met Anggie van Rice for Bali. Via Instagram haalde ik geld op voor haar stichting waardoor tientallen gezinnen in nood gratis rijst geleverd kregen waar zij weken mee vooruit konden. Ik reisde met een groep vrienden af naar het noorden van Bali om de rijstzakken zelf uit te delen. Zie ook hieronder.

Rice for Bali

Tijdens de pandemie haalde ik geld op voor Angie haar stichting 'Rice for Bali' waardoor tientallen gezinnen in nood gratis rijst geleverd kregen waar zij weken mee vooruit konden. Ik reisde met een groep vrienden af naar het noorden van Bali om de rijstzakken zelf uit te delen.

Neem contact op met Myrthe

Ik vind het leuk om van je te horen! Of je nu al lid bent van BOLD Network of (nog) niet. 

Ik ben benieuwd welke stappen jij hebt gezet om als online ondernemer vanuit het buitenland te werken of waar je op dit moment tegenaan loopt. Laten we connecten!

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.


Bekijk ook In de media.

Wil je Myrthe ook vragen voor jouw event, podcast of YouTube kanaal?

Stuur dan een e-mail naar BOLD assistent Denice via hello@boldnetwork.nl. Zij is happy to help you :)