Digital Nomad Summit Mei 2022

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken

Maandag 23 mei

09:00 - Myrthe Warmenhoven LIVE

12:00 - Esther Jacobs LIVE

15:00 - Carlijn Ottens LIVE

Ga naar maandag 

Dinsdag 24 mei

09:00 - Naomi Vlietman 

12:00 - Martijn van den Berg LIVE

15:00 - Isabelle Feteris LIVE

Ga naar dinsdag 

Woensdag 25 mei

09:00 - Anjo Bots LIVE

12:00 - Janneke van den Brink

15:00 - Michelle de Mol LIVE

Ga naar woensdag 

Donderdag 26 mei

09:00 - Kim Buining

12:00 - Tessa de Jong

15:00 - Dzanella Tihic LIVE

17:00 - Digital Nomad Q&A met Myrthe Warmenhoven LIVE

Ga naar donderdag 

Vragen over het summit?

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten? Neem gerust contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Maandag 23 mei

Myrthe Warmenhoven

Tijdens een tweede wereldreis in 2016 besloot ze om nooit meer terug te keren in loondienst. Vanaf dat moment startte haar reis als online ondernemer. 

Ze ging all-in door alleen al meer dan 30.000 euro te investeren in 1:1 business coaching. Daarnaast vloog ze naar Londen om het seminar van Tony Robbins bij te wonen en volgende ze nog heel veel meer cursussen, seminars en (groeps)coaching op het gebied van (online) ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

In 2020 startte ze BOLD Network, een besloten community voor Nederlandse online ondernemers die van over de hele wereld werken. Eind 2021 besloot ze om te stoppen als businesscoach en stapte ze uit het team van Eelco de Boer om zich vol met de groei en de ontwikkeling van BOLD Network bezig te houden. Myrthe woont sinds 2020 op Bali.

Esther Jacobs

Ruim voordat het woord populair werd, was Esther al een (digitale) nomade. In 30 jaar reisde ze door meer dan 100 landen waardoor ze officieel werd ontslagen uit Nederland omdat ze 'teveel' reisde. Esther helpt en inspireert andere ondernemers om ook locatie onafhankelijk te werken. Onlangs kocht ze in een opwelling een stukje olijfboomgaard in Puglia, Zuid-Italie, waar ze nu haar eigen Tiny Trullo olijfolie maakt


Al haar kennis en ervaringen heeft zij verwerkt in meer dan 1.000 keynote presentaties en 30 boeken. Daarbij is zij meer dan 500 keer geïnterviewd op internationale TV, radio en in andere media.

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken

Carlijn Ottens

Na 5 succesvolle jaren als mede-eigenaar van BodieBoost besloot zij om al haar kennis en ervaring rondom het online ondernemen met andere ondernemers te delen.

In 2020 ontwikkelde Carlijn de Freedom Funnel Methode™ waarmee je op de automatische piloot online programma’s verkoopt.

Haar grootste kernwaarde is vrijheid waardoor zij nu kan reizen waar en wanneer ze wilt. Zo woonde en werkte Carlijn in 2021 bijvoorbeeld een tijd vanuit het Portugese Madeira. 

Dinsdag 24 mei

Naomi Vlietman

Al in 2014 maakte Naomi haar eerste stap richting het online ondernemen. Ze was destination weddingplanner, woonde in Vancouver en maakte een online programma voor aanstaande bruidsparen.

Sinds die tijd heeft zij honderden ondernemers geholpen met verschillende programma´s zoals Zakenmeisje Members Club, business retreats in Ibiza en Portugal, 1:1 mentorship, workshops & events.

Inmiddels woont ze sinds 2017 in Lissabon en helpt zij ondernemers met unieke learning experiences waardoor jouw klanten écht met je leeromgeving aan de slag gaan. 

Martijn van den Berg

De afgelopen drie jaar investeerde Martijn naast heel veel tijd en energie meer dan 30.000 euro in diverse workshops en cursussen op het gebied van vastgoed, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Met de juiste mindset, een eigen strategie en alle kennis op zak kocht hij in 15 maanden tijd 15 woningen en werd daarmee in no time financieel vrij. Zijn uiteindelijk doel is een portefeuille van 100+ woningen. 

Door het bereiken van zijn financiële vrijheid is hij nu in staat anderen hetzelfde te leren. Zijn passie en missie zijn het inspireren van mensen en hen te helpen een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden. 

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris is psycholoog, ex-topsporter en mindsetcoach voor ondernemers. Ze vocht zich terug vanuit de ziekte anorexia naar een van de sterkte vrouwen in de wereld.


Hoe combineer je een succesvol bedrijf runnen, een topfit lichaam hebben, financieel gezond zijn en een ijzersterke mindset? Hier gaat Isabelle Feteris alles over delen tijdens het Digital Nomad Summit. Ze werkte eerder o.a. vanuit Singapore, Maleisië, Bali en Mexico.


Misschien heb je Isabelle eens voorbij zien komen in het NRC Handelsblad, AD, Women's Health, Cosmopolitan of de Vrouw. Ze schreef het boek 'Stoppen met uitstellen' en werkte samen met bedrijven zoals Universiteit Leiden, Zilveren Kruis, De Baak, Vattenfal en Winst.nl. 

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken

Woensdag 25 mei

Anjo Bots

Uitschrijven in Nederland of nog maar even niet? Iets met 8 maanden toch? Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik naar het buitenland ga? En met mijn verzekeringen, woning, spaargeld en pensioen?

Kan ik als digital nomad belasting besparen misschien? Is een e-residency iets voor mij?

Heb je geen idee waar je goed aan doet? Anjo geeft belastingadvies aan Digital Nomads en kan jij eindelijk écht vertellen hoe het zit. Anjo woont en werkt sinds 2018 vanuit Valencia.

Let op: Helaas is het tijdens de call niet mogelijk om op specifieke en persoonlijke situaties in te gaan omdat belastingen nou eenmaal geen one-size-fits-all zijn. Tijdens de talk zal Anjo zo veel mogelijk de rode draad met je delen waar je aan moet denken en waar je het beste op kunt letten.

Janneke van den Brink

Beter bekend als de Financieel Vrije Vrouw. Dankzij’ een burn-out is Janneke op een bijna obsessieve manier bezig gegaan met het doel om vóór mijn veertigste financiële vrijheid te behalen.

Dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar dankzij een vastomlijnd doel en een brandend verlangen, heeft ze haar doel zelfs al een stuk eerder behaald dan verwacht.

Dit alles dankzij passieve inkomsten die zij ontvangt vanuit verschillende beleggingen. Met haar bedrijf inspireert ze met name vrouwen om hun money-mindset te veranderen en geld voor je te laten werken in plaats van andersom.

Janneke heb je wellicht voorbij zien komen bij Jinek, Financieel Dagblad, en De Telegraaf. Ze reisde eerder met haar gezin naar Curaçao, woont nu in Mexico en vertrekt binnenkort naar Portugal.

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken

Michelle de Mol

Woon en werk jij in het buitenland? Maar loop je onverwachts tegen mentale uitdagingen aan? Voelt het alsof je niet volledig van jouw droomleven kan genieten?

Of wil jij dit droomleven nog gaan waarmaken, maar loop je nu tegen die mentale uitdagingen aan? Houden angsten en onzekerheid jou tegen om de stap te maken?

Michelle, beter bekend als de Reizende Psycholoog, helpt jou om met deze – hele normale, maar vervelende – struggles om te gaan. Als psycholoog, maar ook vanuit haar eigen ervaring als digital nomad.

Donderdag 26 mei

Kim Buining

Kim woont al 3 jaar in Amerika. Vanuit daar helpt zij ondernemers om een winstgevende community op te zetten. Ze zorgt er voor dat jouw community mega actief wordt zodat je daar continue klanten uithaalt. Veel grote namen werken al met haar.


Van gratis Facebook groepen tot betaalde communities, alles is mogelijk. Het belangrijkste waar het om draait: verbinding. Als jij geen advertenties of funnels wilt gebruiken om klanten aan te trekken, luister dan zeker naar deze talk met Kim.

Tessa de Jong

Met Travelling the Young ones geeft Tessa je alle informatie en begeleiding die jij zoekt over reizen (en onderwijs) met een leerplichtig kind op jouw voorwaarden.

Tessa is (online) leerkracht en zij begeleid gezinnen met leerplichtige kinderen met reisplannen. Zij helpt bij het vormgeven van het onderwijs en met het lesgeven onderweg. Zodat jij je kind ook zelf les kunt geven.

Zelf reisde ze in 2018 met haar gezin door Azië.

Dzanella Tihic

Met je man en twee prachtige kinderen wonen in een villa op Curaçao, Range Rover voor de deur en tegelijkertijd 100K omzet draaien. Nee, niet per jaar... per maand!

Dat is niet altijd het geval geweest voor Dzanella. Als 10 jarig meisje vluchtte ze vanuit Bosnië naar Nederland. Slechts 2,5 jaar geleden startte zij met ondernemen.

Ze las 100+ boeken over persoonlijke ontwikkeling, volgde 20 cursussen en opleidingen bij grote Amerikaanse namen als Tony Robbins, Robin Sharma, Gaby Bernstein, Vishen Lakhiani en Mindvalley.

Nu helpt zij vrouwelijke ondernemers om ook hun droombedrijf en droomleven te manifesteren. Ze is onder andere bekend van het TV programma 'Steenrijk, straatarm' en stond o.a. met haar verhaal in de LINDA.⁠

Digital Nomad Q&A met Myrthe Warmenhoven

Tijdens een tweede wereldreis in 2016 besloot ze om nooit meer terug te keren in loondienst. Vanaf dat moment startte haar reis als online ondernemer. 

Ze ging all-in door alleen al meer dan 30.000 euro te investeren in 1:1 business coaching. Daarnaast vloog ze naar Londen om het seminar van Tony Robbins bij te wonen en volgende ze nog heel veel meer cursussen, seminars en (groeps)coaching op het gebied van (online) ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

In 2020 startte ze BOLD Network, een besloten community voor Nederlandse online ondernemers die van over de hele wereld werken. Eind 2021 besloot ze om te stoppen als businesscoach en stapte ze uit het team van Eelco de Boer om zich vol met de groei en de ontwikkeling van BOLD Network bezig te houden. Myrthe woont sinds 2020 op Bali.

Helaas het Digital Nomad Summit Mei 2022 is voorbij. Krijg toegang tot de VIP-Lounge waar je alle talks onbeperkt kunt terugkijken