Digital Nomad Summit #1

12 succesvolle online ondernemers die regelmatig van over de hele wereld werken delen met jou het eerlijke verhaal achter de Digital Nomad Lifestyle.


Ontdek welke mindset nodig is om financieel vrij te zijn, een succesvolle online business te runnen, een gezond leven te leven en tegelijkertijd te genieten van de mooiste landen ter wereld. 

De sprekers zijn o.a. bekend van

De sprekers

Esther Jacobs

Ruim voordat het woord populair werd, was Esther al een (digitale) nomade. In 30 jaar reisde ze door meer dan 100 landen waardoor ze officieel werd ontslagen uit Nederland omdat ze 'teveel' reisde. Esther helpt en inspireert andere ondernemers om ook locatie onafhankelijk te werken. Onlangs kocht ze in een opwelling een stukje olijfboomgaard in Puglia, Zuid-Italie, waar ze nu haar eigen Tiny Trullo olijfolie maakt


Al haar kennis en ervaringen heeft zij verwerkt in meer dan 1.000 keynote presentaties en 30 boeken. Daarbij is zij meer dan 500 keer geïnterviewd op internationale TV, radio en in andere media.


🎁 Exclusief als deelnemers van het Digital Nomad Summit maak jij kans op Esther haar boek 'Digital Nomads', het boek 'Handboek voor Wereldburgers' of een gratis ticket voor haar 'Digital Nomad Workshop'.

Dzanella Tihic

Met je man en twee prachtige kinderen wonen in een villa op Curaçao, Range Rover voor de deur en tegelijkertijd 100K omzet draaien. Nee, niet per jaar... per maand!

Dat is niet altijd het geval geweest voor Dzanella. Als 10 jarig meisje vluchtte ze vanuit Bosnië naar Nederland. Slechts 2,5 jaar geleden startte zij met ondernemen.

Ze las 100+ boeken over persoonlijke ontwikkeling, volgde 20 cursussen en opleidingen bij grote Amerikaanse namen als Tony Robbins, Robin Sharma, Gaby Bernstein, Vishen Lakhiani en Mindvalley.

Nu helpt zij vrouwelijke ondernemers om ook hun droombedrijf en droomleven te manifesteren. Ze is onder andere bekend van het TV programma 'Steenrijk, straatarm' en stond o.a. met haar verhaal in de LINDA.⁠

🎁 Tijdens het Digital Nomad Summit heeft Dzanella een exclusief cadeau voor jou waardoor jij ook jouw droomleven en droombedrijf kunt manifesteren.

Martijn van den Berg

De afgelopen drie jaar investeerde Martijn naast heel veel tijd en energie meer dan 30.000 euro in diverse workshops en cursussen op het gebied van vastgoed, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Met de juiste mindset, een eigen strategie en alle kennis op zak kocht hij in 15 maanden tijd 15 woningen en werd daarmee in no time financieel vrij. Zijn uiteindelijk doel is een portefeuille van 100+ woningen. 

Door het bereiken van zijn financiële vrijheid is hij nu in staat anderen hetzelfde te leren. Zijn passie en missie zijn het inspireren van mensen en hen te helpen een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden. 

Martijn is onder andere bekend van zijn podcast 'Zo word je steenrijk', RTLZ, De Telegraaf en RTL4. Hij overwinterde 4,5 maand in Curaçao.

🎁 Tijdens het Digital Nomad Summit geeft Martijn jou verschillende opties waardoor jij eenvoudig de volgende (of de eerste) stap zet in de wereld van investeren in vastgoed en financiële vrijheid.

.

Janneke van den Brink

Beter bekend als de Financieel Vrije Vrouw. Dankzij’ een burn-out is Janneke op een bijna obsessieve manier bezig gegaan met het doel om vóór mijn veertigste financiële vrijheid te behalen.

Dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar dankzij een vastomlijnd doel en een brandend verlangen, heeft ze haar doel zelfs al een stuk eerder behaald dan verwacht.

Dit alles dankzij passieve inkomsten die zij ontvangt vanuit verschillende beleggingen. Met haar bedrijf inspireert ze met name vrouwen om hun money-mindset te veranderen en geld voor je te laten werken in plaats van andersom.

Janneke heb je wellicht voorbij zien komen bij Jinek, Financieel Dagblad, en De Telegraaf. Ze reisde eerder met haar gezin naar Curaçao, woont nu in Mexico en vertrekt binnenkort naar Portugal.

🎁 Tijdens het Digital Nomad Summit heeft Janneke een exclusief en uniek cadeau voor alle deelnemers wat nergens anders online te vinden is. 


Isabelle Feteris

Isabelle Feteris is psycholoog, ex-topsporter en mindsetcoach voor ondernemers. Ze vocht zich terug vanuit de ziekte anorexia naar een van de sterkte vrouwen in de wereld.


Hoe combineer je een succesvol bedrijf runnen, een topfit lichaam hebben, financieel gezond zijn en een ijzersterke mindset? Hier gaat Isabelle Feteris alles over delen tijdens het Digital Nomad Summit. Ze werkte eerder o.a. vanuit Singapore, Maleisië, Bali en Mexico.

Isabelle heb je wellicht voorbij zien komen bij NRC Handelsblad, AD, Women's Health, Cosmopolitan en de Vrouw. Ze schreef het boek 'Stoppen met uitstellen' en werkte samen met bedrijven zoals Universiteit Leiden, Zilveren Kruis, De Baak, Vattenfal en Winst.nl. 

🎁  Voor de deelnemers van het Summit geeft ze toegang tot de De Power Output test. Daarbij kun je als ondernemer testen hoeveel procent van hun maximale potentie je op dit moment benut. Presteer jij al op de toppen van je kunnen of laat je nog ergens resultaten liggen?

Naomi Vlietman

Al in 2014 maakte Naomi haar eerste stap richting het online ondernemen. Ze was destination weddingplanner, woonde in Vancouver en maakte een online programma voor aanstaande bruidsparen.

Sinds die tijd heeft zij honderden ondernemers geholpen met verschillende programma´s zoals Zakenmeisje Members Club, business retreats in Ibiza en Portugal, 1:1 mentorship, workshops & events.

Inmiddels woont ze sinds 2017 in Lissabon en helpt zij ondernemers met unieke learning experiences waardoor jouw klanten écht met je leeromgeving aan de slag gaan. 

🎁  Als deelnemer van het Digital Nomad Summit maak je exclusief kans op een op maat gemaakte videoshow. Naomi ontwerpt en beschrijft een tastbaar uniek design en deelt al haar ideeën voor jouw online experience (a.k.a. leeromgeving) zodat jouw klanten écht met jouw online leeromgeving aan de slag gaan én blijvende resultaten behalen.

.

Ontdek de mindset en lifestyle voor een succesvolle remote business

Carlijn Ottens

Na 5 succesvolle jaren als mede-eigenaar van BodieBoost besloot zij om al haar kennis en ervaring rondom het online ondernemen met andere ondernemers te delen.

In 2020 ontwikkelde Carlijn de Freedom Funnel Methode™ waarmee je op de automatische piloot online programma’s verkoopt.

Haar grootste kernwaarde is vrijheid waardoor zij nu kan reizen waar en wanneer ze wilt. Zo woonde en werkte Carlijn in 2021 bijvoorbeeld een tijd vanuit het Portugese Madeira. 

🎁 Ook Carlijn heeft een tof cadeau voor alle deelnemers van het Summit waarmee je ontdekt hoe jij meer vrijheid in je leven kan toevoegen door het (automatisch) verkopen van online programma's

Tessa de Jong

Met Travelling the Young ones geeft Tessa je alle informatie en begeleiding die jij zoekt over reizen (en onderwijs) met een leerplichtig kind op jouw voorwaarden.

Tessa is (online) leerkracht en zij begeleid gezinnen met leerplichtige kinderen met reisplannen. Zij helpt bij het vormgeven van het onderwijs en met het lesgeven onderweg. Zodat jij je kind ook zelf les kunt geven.

Zelf reisde ze in 2018 met haar gezin door Azië.

🎁  Tijdens het Summit deelt zij een Roadmap met jou voor reizen met leerplichtige kinderen

.

Michelle de Mol

Woon en werk jij in het buitenland? Maar loop je onverwachts tegen mentale uitdagingen aan? Voelt het alsof je niet volledig van jouw droomleven kan genieten?

Of wil jij dit droomleven nog gaan waarmaken, maar loop je nu tegen die mentale uitdagingen aan? Houden angsten en onzekerheid jou tegen om de stap te maken?

Michelle, beter bekend als de Reizende Psycholoog, helpt jou om met deze – hele normale, maar vervelende – struggles om te gaan. Als psycholoog, maar ook vanuit haar eigen ervaring als digital nomad.


Anjo Bots

Uitschrijven in Nederland of nog maar even niet? Iets met 8 maanden toch? Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik naar het buitenland ga? En met mijn verzekeringen, woning, spaargeld en pensioen?

Kan ik als digital nomad belasting besparen misschien? Is een e-residency iets voor mij?

Heb je geen idee waar je goed aan doet? Anjo geeft belastingadvies aan Digital Nomads en kan jij eindelijk écht vertellen hoe het zit. Anjo woont en werkt sinds 2018 vanuit Valencia.


Kim Buining

Kim woont al 3 jaar in Amerika. Vanuit daar helpt zij ondernemers om een winstgevende community op te zetten. Ze zorgt er voor dat jouw community mega actief wordt zodat je daar continue klanten uithaalt. Veel grote namen werken al met haar.


Van gratis Facebook groepen tot betaalde communities, alles is mogelijk. Het belangrijkste waar het om draait: verbinding. Als jij geen advertenties of funnels wilt gebruiken om klanten aan te trekken, luister dan zeker naar deze talk met Kim.


🎁 Voor alle deelnemers van het summit geeft Kim gratis haar boek weg ter waarde van 20 euro waarmee je ontdekt hoe klanten naar jou toekomen door communities in te zetten voor jouw bedrijf.

Myrthe Warmenhoven

Tijdens een tweede wereldreis in 2016 besloot ze om nooit meer terug te keren in loondienst. Vanaf dat moment startte haar reis als online ondernemer. 

Ze ging all-in door alleen al meer dan 30.000 euro te investeren in 1:1 business coaching. Daarnaast vloog ze naar Londen om het seminar van Tony Robbins bij te wonen en volgende ze nog heel veel meer cursussen, seminars en (groeps)coaching op het gebied van (online) ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

In 2020 startte ze BOLD Network, een besloten community voor Nederlandse online ondernemers die van over de hele wereld werken. Eind 2021 besloot ze om te stoppen als businesscoach en stapte ze uit het team van Eelco de Boer om zich vol met de groei en de ontwikkeling van BOLD Network bezig te houden. Myrthe woont sinds 2020 op Bali.

Digital Nomad Summit #1

12 succesvolle online ondernemers die regelmatig van over de hele wereld werken delen met jou het eerlijke verhaal achter de Digital Nomad Lifestyle.


Ontdek welke mindset nodig is om financieel vrij te zijn, een succesvolle online business te runnen, een gezond leven te leven en tegelijkertijd te genieten van de mooiste landen ter wereld.