Remote online ondernemen is een intense journey

Stop met struggelen in je eentje en laten we onze krachten bundelen

BOLD Network is in 2020 opgericht door Myrthe Warmenhoven. Op dat moment werkte zij als businesscoach vanuit Bali. Ze voelde zich alleen en verlangde naar contact met Nederlandstalige online ondernemers die ook vanuit het buitenland werkten. Zij zijn de enige die deze lifestyle begrijpen en dezelfde mindset hebben. We spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal.


Zij googelde naar een zo'n netwerk om daar lid van te worden, maar ze kon niets vinden. Daarom is ze het in 2020 zelf gestart. In 2021 stopte zij als businesscoach om zich vol op de groei en ontwikkeling van BOLD Network te richten.


De naam BOLD is ontstaan doordat we allemaal dezelfde BOLD moves hebben gemaakt om online ondernemer te worden én om naar het buitenland te vertrekken. Een levensstijl waar velen van dromen maar weinig durven de stap echt te maken.


Alle remote online ondernemers beschikken over een unieke dosis lef, ambitie, doorzettingsvermogen en no-bullshit mentaliteit. Als je die type ondernemers bij elkaar zet in een besloten community dan ontstaat er GOUD 


Dat is waar BOLD Network voor staat.

Over Myrthe

BOLD Network founder Myrthe Warmenhoven studeerde in 2012 af aan de Vrije Universiteit met een Master in Business Administration. Daarna heeft ze meerdere jaren als HR Professional gewerkt in bekende 5-sterren hotels. Daar is haar passie voor community-building op hoog niveau ontstaan. 

Na twee wereldreizen realiseerde ze zich dat ze haar leven op een andere manier wilt inrichten. Het leven is veel te kort en de wereld is veel te mooi voor slechts 25 vakantiedagen per jaar. In 2016 startte zij als online ondernemer wat het voor haar mogelijk maakte om van over de hele wereld te wonen en te werken. In 2020 emigreerde zij naar Bali waar zij op de dag van vandaag woont. 

Volg Myrthe op LinkedIn en Instagram en luister hier naar haar podcast.

Contact

Laat hieronder een bericht achter of mail naar hello@boldnetwork.nl

Denk je dat jij in BOLD Network past?

Let's find out

Aanmelden 
🔒 Laat nu jouw aanmelding achter. Je gegevens zijn veilig.