Meet the Founder - Myrthe Warmenhoven

Na het behalen van haar Master Business Administration en de nodig ervaring in de corporate wereld op hoog niveau (de Amsterdamse Zuid-as en top 5-sterren hotels) maakte Myrthe Warmenhoven in 2017 de switch naar het online ondernemerschap.


Eerder maakte zij twee wereldreizen waarin zij ontdekte dat ze veel gelukkiger is en beter functioneert in landen in Azië dan in Nederland. Ze ging all-in met investeringen in zichzelf en haar bedrijf om haar droom om vanuit het buitenland te wonen en te werken in vervulling te laten gaan.


Zo investeerde ze meer dan €33.000,- in 1:1 business coachingstrajecten en vloog ze naar Londen om een seminar van Tony Robbins bij te wonen. 

In 2020 vertrok zij naar Bali waar zij op de dag van vandaag nog steeds woont.


Met de BOLD Network richt zij zich op ambitieuze online ondernemers die vanuit het buitenland aan hun business werken en een passie hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Haar missie is om Nederlandstalige online ondernemers wereldwijd met elkaar te verbinden om samen te groeien, elkaar te versterken en nieuwe kansen te creëren.

In de media

Een artikel over Digital Nomaden. Klik op de afbeelding of op deze link om het artikel te lezen. Digitale nomaden, gepubliceerd op 26-04-22 in het Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad, Noord-Hollands Dagblad, Ijmuider Courant en Gooi- en Eemlander.
Ik mocht een van de sprekers zijn van het Vakantie Zen Podcast Programma van Dirk Delisse. Hierin deel ik een stappenplan voor het bereiken van je droomleven. Dit doe ik aan de hand van mijn persoonlijke verhaal: Wakker worden op je 30ste verjaardag en beseffen dat je leven als kaartenhuis in elkaar is gevallen. Geen baan, vriend en huis meer. Leer hoe écht te investeren in jezelf. Meer informatie over het Vakantie Zen Podcast Programma vind je hier
Eind maart 2022 mocht ik te gast zijn in de Your Mindset Academy Podcast van Selma Aouichaoui waarin ze mij interviewt over hoe het is om te wonen en werken vanaf Bali en de moed hebben om je intuïtie te volgen
Juni 2021 mocht ik te gast zijn in de Marketing met Menno Podcast van Menno Stekelenburg waarin hij mij interviewt over marketing, het geven van webinars en ondernemen vanaf Bali
Eind 2020 mocht ik te gast zijn in de Nienke Appels Podcast van Nienke Appels waarin ze mij interviewt over de voor- en nadelen van online ondernemen vanaf Bali.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?