Voor iedere online ondernemer een passend membership

Het maakt niet uit waar je bent in jouw remote online ondernemers journey - BOLD Network got you covered. Bij ieder membership krijg je toegang tot LIVE events én breid je je netwerk uit met gelijkgestemden die dezelfde dromen, uitdagingen, lifestyle en mindset delen als jij. 

Vergroot je skills

Komt jouw online onderneming en/of jouw buitenland avontuur nog niet van de grond zoals je voor ogen had? Ontdek één of meerdere BOLD courses met to the point stappenplannen, handleidingen, handouts en juiste contactpersonen die jij nodig hebt om binnen no time het gat te dichten tussen waar je nu staat en waar je wilt zijn - letterlijk en figuurlijk.

Vergroot je netwerk

Succes is niet wat je doet maar wie je kent. Word onderdeel van een duurzaam netwerk van remote online ondernemers van over de hele wereld die elkaar versterken. Vergroot je expertstatus en zichtbaarheid door anderen te helpen met jouw expertise en breid je netwerk uit met een diversiteit aan relevante connecties die jou helpen met de groei van jouw online bedrijf inclusief hogere omzet, hogere winst en nieuwe klanten.

Diepgang en focus

Word onderdeel van een besloten en intieme groep van ervaren remote online ondernemers die net zo ver - of zelfs verder - zijn dan jij. Ontdek hoe zij het ondernemerschap aanpakken om een risicovolle tunnelvisie bij jezelf te voorkomen. Leer van succesvolle groeistrategieën en harde lessons learned van anderen en ontvang gevraagd en ongevraagd advies op de blinde vlekken in jouw bedrijf voor de next level groei waar jij naar verlangd.

Wat is het beste voor jou?

Twijfel je welk membership het beste is voor jouw situatie?
Stuur mij een appje. Ik beantwoord ieder bericht persoonlijk.