Ontvang nu gratis hét magazine voor remote online ondernemers

Met interessante artikelen, interviews, praktische tips, behind the scenes verhalen en meer op het gebied van online ondernemen, remote werken en persoonlijke ontwikkeling.
Geen spam. Je gegevens zijn veilig.

Blader door het BOLD Magazine #1

50 pagina's aan inspiratie op het gebied van online ondernemen, remote werken en persoonlijke ontwikkeling. Ontdek hoe andere remote online ondernemers leven, genieten en werken.

Kleine greep uit het BOLD Magazine #1

Joli in Jordanië

Joli Deitz is een groot deel van het jaar in Jordanië te vinden. Hoe is het om daar te wonen? En is het niet gevaarlijk als vrouw alleen?

Eenzaamheid als ondernemer

Het ondernemerschap is zo nu en dan een eenzame journey. Tel daar een levensstijl bij op op die maar weinig mensen begrijpen en het feit dat je duizenden kilometers verwijderd bent van vrienden en familie in Nederland helpt ook niet echt mee. Hoe ga je daar mee om?

5 x 5 met Monique

Ontdek haar top 5 podcasts, coaches, boeken, landen en tools die Monique tot nu toe veel hebben opgeleverd als mens en als ondernemer.

Van loondienst naar remote ondernemer

Martina werkt 10 jaar als (strategisch) adviseur als zij en haar vriend Bobby besluiten om hun leven over een hele andere boeg te gooien. Nu trekken zij iedere zomer met camper ‘Bertie’ door Europa. In de winter werken zij vanuit Azië. Met welke uitdagingen kreeg zij te maken in de stap van loondienst naar remote online ondernemer? 

Ik weet het wel maar ik doe het niet

Hoe zorg je dat je niet meer de zoveelste online cursus volgt met informatie dat je eigenlijk allang wist. Hoe stop je met uitstellen zodat je eens gaat doen wat je eigenlijk écht moet doen?

Podcast in the spotlight

Dolf coacht ondernemers die in de overleefstand staan om weer een feestje van het leven te maken. Hij werkt regelmatig vanuit Ibiza. n zijn podcast ontdek je hoe je met minder presteren meer kunt realiseren. Welke aflevering is tot op heden zijn persoonlijke favoriet?

Meld je nu aan zodat je ook de volgende editie van het BOLD Magazine gratis ontvangt. Lancering in januari 2024

Join de remote online ondernemers movement

Het BOLD Magazine is nu tijdelijk gratis beschikbaar. Laat je gegevens achter om binnen nu en 5 minuten het BOLD Magazine #1 te ontvangen.
BOLD Magazine #1 (digitaal)
Geen spam. Je gegevens zijn veilig.